Quantcast
Σκουρλέτης: Η υπόθεση του μεγέθους της Β' Αθήνας δίνει ευκαιρίες για αμαρτωλές σκέψεις και πρακτικές - enikonomia.gr
share

Σκουρλέτης: Η υπόθεση του μεγέθους της Β’ Αθήνας δίνει ευκαιρίες για αμαρτωλές σκέψεις και πρακτικές

δημοσιεύτηκε:

“Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία η υπόθεση της κατάτμησης της Β’ Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής να συσχετίζεται με άλλα ζητήματα” διεμήνυσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης κατά την τοποθέτησή του επί του νομοσχεδίου “Κλεισθένης”.

Ο κ. Σκουρλέτης, αναφερόμενος στην τροπολογία για την τοπική αυτοδιοίκηση που κατέθεσε την Παρασκευή, τόνισε : ”Έχουμε ένα υπερώριμο αίτημα το οποίο στα λόγια το υποστηρίζουν όλοι και πρέπει να προχωρήσει. Είναι ένα αυτοτελές ζήτημα και αποτελεί θετικό βήμα” και κάλεσε τη ΝΔ και τον εισηγητή του κόμματος Μάκη Βορίδη, «να μην επιχειρήσετε, στη βάση οποιουδήποτε προσχήματος, να υπεκφύγετε και να μην κάνουμε κάτι το οποίο τυγχάνει μεγάλης αποδοχής από τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα από τους ψηφοφόρους της Β’ Αθήνας”.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών, αναφέρθηκε στην κυβερνητική πρωτοβουλία για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, και αφού διερωτήθηκε γιατί δεν το “έφεραν” οι προηγούμενες κυβερνήσεις εξήγησε πως η σημερινή κυβέρνηση εισηγείται να έρθει μια συγκεκριμένη πρόταση εντός των επόμενων μηνών, καθώς υπάρχει μια σειρά ζητημάτων που πρέπει να υπερπηδηθούν και επίσης να εξασφαλίζεται το αδιάβλητο της διαδικασίας.

“Ψηφίστε το ένα ψηφίστε και το άλλο. Μην προσπαθήσετε να συσχετίσετε δύο τα θέματα και πείτε ότι θέλουμε μια άλλη πρόταση για την ψήφο των Ομογενών να ψηφιστεί “εδώ και τώρα” για να κάνετε το χατήρι σε κάποια από τα στελέχη σας τα οποία βγαίνουν και λένε ότι δεν θέλουν την κατάτμηση της Β’ Αθήνας. Τι να κάνουμε, αυτή η υπόθεση του μεγέθους της Β’ Αθήνας, δίνει ευκαιρίες για αμαρτωλές σκέψεις και πρακτικές”, είπε απευθυνόμενος στη ΝΔ, ο κ. Σκουρλέτης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.