Quantcast
Γκιουλέκας στον Realfm 97,8: Ο καημένος ο Κλεισθένης - Θα τρίζουν τα κόκκαλά του- Ο Σκουρλέτης δανείστηκε το όνομά του για να φέρει ένα μπάχαλο - enikonomia.gr
share

Γκιουλέκας στον Realfm 97,8: Ο καημένος ο Κλεισθένης – Θα τρίζουν τα κόκκαλά του- Ο Σκουρλέτης δανείστηκε το όνομά του για να φέρει ένα μπάχαλο

δημοσιεύτηκε:

Ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών, Κώστας Γκιουλέκας, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Ο καημένος ο Κλεισθένης, θα τρίζουν τα κόκκαλά του, ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αναμορφωτές της ελληνικής Δημοκρατίας. Απορώ, η φαντασία του κ. Σκουρλέτη ήταν τόσο μεγάλη που δανείστηκε το όνομα του Κλεισθένη για να φέρει ένα μπάχαλο στην τοπική αυτοδιοίκηση;” ανέφερε.

“Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με την αυτοδιοίκηση διαφωνούν απόλυτα με το νομοσχέδιο αυτό, το οποίο είχε υποσχεθεί ο κ. Σκουρλέτης ότι θα το φέρει νωρίτερα, θα το δώσει σε ΚΕΔΕ και δήμους για να το μελετήσουν και το έδωσε μόλις την προηγούμενη από την κατάθεση του νομοσχεδίου και μάλιστα με έναν επείγοντα τρόπο” συμπλήρωσε.

“Κανένας μα κανένας δεν επιθυμεί την απλή αναλογική στην τοπική αυτοδιοίκηση γιατί απλά δεν θα υπάρχει κυβερνησιμότητα στο σχήμα αυτό που θα επικρατεί” τόνισε.

“Ποιον απασχολεί εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ το θέμα της απλής αναλογικής σήμερα στην τοπική αυτοδιοίκηση; Όταν όλοι μα όλοι οι παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ενάντια. Η κυβέρνηση αντί να λύσει τα προβλήματα του απλού πολίτη, έρχεται να προσθέσει κι άλλα προβλήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση;” είπε ο κ. Γκιουλέκας.

“Είναι ένα μπάχαλο, ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν ελέγχει τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, με αυτό το πράγμα ανοίγει τον ασκό του Αιώλου και θα γίνει στην τοπική αυτοδιοίκηση το μάλε βράσε” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.