Quantcast
Καραμανλής στον Realfm 97,8: Η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αποτελεί πρόκληση - Η κυβέρνηση τους έχει ξεχάσει - enikonomia.gr
share

Καραμανλής στον Realfm 97,8: Η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αποτελεί πρόκληση – Η κυβέρνηση τους έχει ξεχάσει

δημοσιεύτηκε:

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αποτελεί μια πρόκληση που συνεχίζεται χωρίς να φαίνεται ότι έχουμε φως στον ορίζοντα. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν τη συμπαράσταση και έχουν τη συμπαράσταση όλου του ελληνικού λαού. Θα έπρεπε αντί να διοργανώνουμε συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια για το Μακεδονικό, θα έπρεπε να κάνουμε και μια συγκέντρωση αλληλεγγύης για αυτούς τους ανθρώπους, γιατί και για το ελληνικό κράτος και για όλον τον πολιτικό κόσμο, η απέλευθέρωσή τους πρέπει να είναι ζήτημα τιμής. Και δυστυχώς βλέπουμε μια κυβέρνηση, έναν υπουργό Άμυνας και έναν υπουργό Εξωτερικών, οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν βάλει αυτό το ζήτημα στο περιθώριο και φαίνεται ότι όλοι στην κυβέρνηση έχουν ξεχάσει αυτούς τους δύο ανθρώπους” ανέφερε.

“Είναι παρά πάνω από τρεις μήνες η ταλαιπωρία που έχουν υποστεί, οι αντιδράσεις και από το εξωτερικό είναι έντονες. Αλλά είναι κοινός τόπος και κοινή πεποίθηση ότι η ελληνική κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχει καταφέρει αυτή τη στιγμή να συγκινήσει τον κ. Ερντογάν και την τουρκική κυβέρνηση” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.