Quantcast
Τζανακόπουλος: Χρειάζεται νομική και συνταγματική συζήτηση για την τροπολογία των 16 για τις εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Τζανακόπουλος: Χρειάζεται νομική και συνταγματική συζήτηση για την τροπολογία των 16 για τις εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

«Η βούληση της κυβέρνησης εξ αρχής ήταν οι αυτοδιοικητικές εκλογές να αποσυνδεθούν από τις ευρωεκλογές. Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά πολιτικά γεγονότα και κατά τη γνώμη μας δεν θα μπορούσαν να διενεργούνται την ίδια μέρα. Ωστόσο μετά από κάποιες δηλώσεις του κ. Πατούλη σύμφωνα με τις οποίες θα προχωρήσει σε νομικές ενέργειες για την ακύρωση νόμου που θα αποσυνδέει τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, καθώς σε αυτή τη φάση εάν οι αυτοδιοικητικές γίνουν τον Οκτώβριο κατά τον κ. Πατούλη θα παραβιάζει τη θητεία των οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης θα πρέπει να κάνουμε μια πολύ σοβαρή νομική και συνταγματική συζήτηση, με δεδομένη όμως τη βούληση της κυβέρνησης για την αποσύνδεση των δύο γεγονότων» ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ για την τροπολογία που κατέθεσαν 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.

«Δεν έχουμε καμία διάθεση να παίξουμε με τις εκλογές. Νομίζω ότι δεν είναι υπεύθυνη η στάση του κ. Πατούλη» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Στόχος της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού είναι να εξαντλήσουμε την τετραετία» κατέληξε ο κ. Τζανακόπουλος.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.