Quantcast
Αμανατίδης στον Realfm 97,8 για απέλαση Ρώσων διπλωματών: Υπάρχουν ενέργειες που έχουν ξεπεράσει τα όρια - enikonomia.gr
share

Αμανατίδης στον Realfm 97,8 για απέλαση Ρώσων διπλωματών: Υπάρχουν ενέργειες που έχουν ξεπεράσει τα όρια

δημοσιεύτηκε:

“Γνωρίζαμε και είχαμε ζητήσει για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά να σταματήσει, είχαν ειδοποιηθεί και ενημερωθεί για την κίνηση αυτή, θεωρώ θα είναι ένα αποσπασματικό γεγονός γιατί οι σχέσεις της Ελλάδας με την Ρωσία είναι παραδοσιακά ισχυρές” δήλωσε σχετικά με την απέλαση των Ρώσων διπλωματών ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Υπάρχουν ενέργειες, οι οποίες έχουν ξεπεράσει τα όρια, είναι μια διπλωματική αποστολή. Σε λεπτομέρειες δεν μπορώ να μπω” συμπλήρωσε.

“Η ΝΔ προσπαθεί με όσο μεγαλύτερη παραπληροφόρηση γίνεται να καλύψει πλέον για μένα την μετάλλαξή της. Η ΝΔ έχει παραδοθεί στην ακροδεξιά συνιστώσα της, και αυτό την οδηγεί μέσα από τις αντιφάσεις της να χρησιμοποιεί όλα αυτά. Οι διαδικασίες στα Σκόπια τελειώνουν μάλλον μέσα στον Ιανουάριο. Η ελληνική κυβέρνηση θα τηρήσει κατά γράμμα τη συμφωνία, αφού γίνουν τα βήματα από την άλλη πλευρά” ανέφερε.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Επιτρόπου Χαν απάντησε ότι “ήταν μια ατυχής δήλωση, με τον τρόπο που αναφέρθηκε. Αμέσως τόνισε ότι δεν αναφέρεται σε αλλαγή συνόρων της Ελλάδας και της Αλβανίας, ούτε αυτό σεβάστηκαν και βγάζουν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Είπε ότι αναφέρεται στις σιδηροδρομικές συζητήσεις για την αποκλειστική οικονομική ζώνη”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.