Quantcast
Γεννηματά: Χρειάζεται διαρκής και μόνιμη μέριμνα της πολιτείας προς τις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες - enikonomia.gr
share

Γεννηματά: Χρειάζεται διαρκής και μόνιμη μέριμνα της πολιτείας προς τις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες

δημοσιεύτηκε:

Τη Ραφήνα επισκέφτηκε η Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και συναντήθηκε με τον δήμαρχο, τοπικούς φορείς και εθελοντές. H κ. Γεννηματά ενημερώθηκε για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση , ποια είναι η σημερινή εικόνα, αλλά και για τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης .

Παράλληλα, συζήτησε μαζί τους για το ποιες είναι οι άμεσες ανάγκες στήριξης για τους πυρόπληκτους στην περιοχή ,δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμεση αποκατάσταση υδροδότησης και ηλεκτροδότησης καθώς και στην επίσπευση των διαδικασιών για την απονομή αποζημιώσεων στους πληγέντες.

Επιπλέον η Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ενημέρωσε ότι δημιουργείται με πρωτοβουλία του κόμματος ένα κίνημα αλληλεγγύης και υποστήριξης όσων έχουν πληγεί το οποίο θα παραμείνει ενεργό για όσο διάστημα θα χρειαστεί.

Τέλος η κ. Γεννηματά έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην διαρκή και μόνιμη μέριμνα της πολιτείας που θα πρέπει να υπάρχει προς τις οικογένειες των θυμάτων και στους τραυματίες.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.