Quantcast
Τζανακόπουλος: Οι νεκροί ούτε κρύβονται, ούτε εικάζονται - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Τζανακόπουλος: Οι νεκροί ούτε κρύβονται, ούτε εικάζονται – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

«Ακούω αυτή την κριτική από το πρωί και θέλω να σας πω ότι οι νεκροί ούτε κρύβονται ούτε εικάζονται, ο Πρωθυπουργός βρέθηκε, όπως γνωρίζετε, επιστρέφοντας εκτάκτως από το ταξίδι στη Βοσνία στις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας στο Συντονιστικό Κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής και εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν ούτε διασταυρωμένοι ούτε επιβεβαιωμένοι νεκροί», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλοςστην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε την ύπαρξη νεκρών, όταν έφθασε στο κέντρο επιχειρήσεων.

«Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός βρισκόταν σε διαρκή σύσκεψη που κράτησε μέχρι τις 3.30 ώρα το βράδυ κατά την οποία επέβλεπε το έργο του συντονισμού των επιχειρήσεων απεγκλωβισμού και κατάσβεσης της πυρκαγιάς», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Διέκοψε τη συνεδρίαση γύρω στις 12.30 περίπου το βράδυ για να κάνει μία δήλωση στην οποία αναφέρθηκε στο ό,τι το πρώτιστο μέλημα εκείνη τη στιγμή για την Κυβέρνηση είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής, ενώ μίλησε και για το μέγεθος της καταστροφής».

«Αυτό που πρέπει να σας πω είναι ότι όταν η κυβέρνηση διασταύρωσε τις πληροφορίες για νεκρούς, εγώ ο ίδιος ενημέρωσα τον ελληνικό λαό για τις εξελίξεις. Επομένως όποιος θεωρεί ότι η Κυβέρνηση εκείνη την ώρα της κρίσης, είχε στο μυαλό της είτε να παίξει επικοινωνιακά παιχνίδια είτε να κρύψει νεκρούς – Πώς να κρύψεις, άλλωστε, νεκρούς; Είναι αδύνατον – καθοδηγείται από πολιτική σκοπιμότητα και μόνο. Δεν πρόκειται εμείς να μπούμε στο παιχνίδι της επικοινωνιακής τυμβωρυχίας που κάποιοι θέλουν να μας σύρουν», είπε ακόμη ο κ. Τζανακόπουλος.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.