Quantcast
Ένωση Κεντρώων: Πιο γενναίες αποζημιώσεις για τις οικογένειες των θυμάτων - enikonomia.gr
share

Ένωση Κεντρώων: Πιο γενναίες αποζημιώσεις για τις οικογένειες των θυμάτων

δημοσιεύτηκε:

«Ανεπαρκείς και χλιαρές» χαρακτηρίζει η Ένωση Κεντρώων τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για τα μέτρα υπέρ των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, σημειώνοντας ότι «δεν αναφέρουν τίποτα για τους επισκέπτες και τους ανυποψίαστους λουόμενους που ευρέθησαν στον τόπο της συμφοράς», και ζητάει «πολύ πιο γενναίες αποζημιώσεις των οικογενειών των θυμάτων».

Ταυτόχρονα, η Ένωση Κεντρώων καλεί την κυβέρνηση να μην «κρύβεται» και «να συνεννοηθεί με όλα τα κόμματα», ενώ κάνει λόγο για «κυβερνητικό αλληλοσπαραγμό» που έχει αρχίσει μετά τη «συνέντευξη -σόου της περασμένης Δευτέρας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Άμεση σύγκληση της ολομέλειας της Βουλής για να αποδοθούν ευθύνες. Πιο γενναίες αποζημιώσεις για τις οικογένειες των θυμάτων.

Γύρω από την συνέντευξη -σόου της περασμένης Δευτέρας έχει αρχίσει ένας κυβερνητικός αλληλοσπαραγμός. Οι υπουργοί προσπαθούν να τα φορτώσουν όλα στους επιχειρησιακούς παράγοντες, τα στοιχεία όμως ενοχοποιούν ιδιαίτερα τα κυβερνητικά στελέχη, την περιφερειάρχη Αττικής και όσων μετείχαν στο επιτελείο της συνέντευξης του κ. Τσίπρα.

Η Ένωση Κεντρώων ζήτησε έκτακτη σύνοδο της Ολομέλειας της Βουλής για τη διερεύνηση των αιτίων και την απόδοση ευθυνών της φονικής πυρκαγιάς.

Επίσης, οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για τα μέτρα υπέρ των πληγέντων είναι ανεπαρκείς και χλιαρές και δεν αναφέρουν τίποτα για τους επισκέπτες και τους ανυποψίαστους λουόμενους που ευρέθησαν στον τόπο της συμφοράς. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται, πρέπει να συνεννοηθεί με όλα τα κόμματα για πολύ πιο γενναίες αποζημιώσεις των οικογενειών των θυμάτων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.