Quantcast
Τουρίστες καταγγέλλουν ότι δηλητηριάστηκαν στη Ζάκυνθο - ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Τουρίστες καταγγέλλουν ότι δηλητηριάστηκαν στη Ζάκυνθο – ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Την αποφοίτησή τους γιόρταζαν οι νεαροί Βρετανοί που έκαναν διακοπές στην Ζάκυνθο και καταγγέλλουν στα βρετανικά Μέσα ότι υπέστησαν δηλητηρίαση από αλκοόλ. Σύμφωνα με τα όσα γράφουν η Sun και η Daily Mail, που φιλοξενούν δηλώσεις τους, πρόκειται για παρέα 17 ατόμων ηλικίας 17 με 18 ετών.

Τα αγόρια βρίσκονταν στο Λαγανά και μόλις το δεύτερο βράδυ τους εκεί παρουσίασαν όλοι συμπτώματα δηλητηρίασης και πήγαν στο νοσοκομείο. Όπως λένε, είχαν πιει μόλις τρία ποτά ο καθένας όλη τη νύχτα.

«Είναι απάνθρωπο. Είμαι 100% σίγουρος ότι δηλητηριαστήκαμε λόγω τους αλκοόλ και δεν έχω λόγια για να περιγράψω πόσο θυμωμένος είμαι που κάποιοι έβαλαν τις ζωές μας σε κίνδυνο για να βγάλουν λίγα λεφτά», δήλωσε στην Sun ο 18χρονος Cole Brunton. Σύμφωνα με τον ίδιο, η παρέα πήγε βόλτα στα μπαρ και κάποιοι από αυτούς παρήγγειλαν ποτά, κάποιοι μπίρες και κάποιοι κοκτέιλ.

Μετά το τρίτο μπαρ κάποιοι από την παρέα επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, αφού δεν ένιωθαν καλά. Ο ίδιος νεαρός που έκανε τις δηλώσεις, είπε ότι ξύπνησε στις 3 τα ξημερώματα με κρύο και ζεστό ιδρώτα, αλλά και φοβερό πόνο στο στομάχι του, για να διαπιστώσει ότι ένας άλλος φίλος του ήταν ήδη άρρωστος.





Πηγή: The Sun

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.