Quantcast
Εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ: Καμία ενημέρωση από την Πυροσβεστική για το πώς εξελισσόταν η φωτιά - Δεν λειτουργούσαν οι ασύρματοι - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ: Καμία ενημέρωση από την Πυροσβεστική για το πώς εξελισσόταν η φωτιά – Δεν λειτουργούσαν οι ασύρματοι – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

«Ήταν συγκλονιστικά όλα όσα ζήσαμε και εγώ και οι υπόλοιποι συνάδελφοι», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ, Γιώργος Βαχλιώτης, ο οποίος βρέθηκε στο Μάτι και στο Νέο Βουτζά την ώρα της μεγάλης πυρκαγιάς.

«Αρχικά εγώ και οι συνάδελφοι μου ήμασταν στον Νέο Βουτζά, σε κάποια στιγμή η φωτιά μας κύκλωσε, κατεβήκαμε στη Λεωφόρο Μαραθώνος και προσπαθήσαμε να διώξουμε τον κόσμο στο ρεύμα προς Αθήνα», συμπλήρωσε και εν συνεχεία επισήμανε: «Δυστυχώς δεν είχαμε καμία ενημέρωση από την Πυροσβεστική για το πώς εξελισσόταν η φωτιά. Βλέπαμε μόνοι μας ότι η φωτιά μας πλησιάζει και συνεχώς οπισθοσχωρούσαμε».

«Δεν υπήρχε κανένας συντονιστής στο έδαφος, ήταν τρεις αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ήταν εκεί, αλλά δεν είχαν και πολλά μέσα στα χέρια τους, αφού, όπως γνωρίζουμε, δεν λειτουργούσαν ούτε οι ασύρματοι. Δεν λειτουργούσε ούτε ο ψηφιακός ούτε ο αναλογικός ασύρματος». Και σε ερώτηση για το πώς γινόταν η επικοινωνία, ο κ. Βαχλιώτης υποστήριξε: «Είτε με φωνές είτε με τα κινητά μας τηλέφωνα».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.