Quantcast
Φωτιά Μάτι: Στα χέρια των εισαγγελέων τα ονόματα των θυμάτων- Ξεκινούν οι καταθέσεις των συγγενών- Ολοκληρώνεται η εξέταση των βασικών μαρτύρων - enikonomia.gr
share

Φωτιά Μάτι: Στα χέρια των εισαγγελέων τα ονόματα των θυμάτων- Ξεκινούν οι καταθέσεις των συγγενών- Ολοκληρώνεται η εξέταση των βασικών μαρτύρων

δημοσιεύτηκε:

Της Άννας Κανδύλη

Στα χέρια των εισαγγελέων Ηλία Ζαγοραίου και Βαρβάρας Γνεσούλη που διενεργούν την προκαταρκτική έρευνα για τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου έφτασε σήμερα ο κατάλογος με τα ονόματα των θυμάτων. Κατόπιν αυτού αναμένεται εντός των επόμενων 24ώρων να ξεκινήσει η λήψη καταθέσεων από συγγενείς τους οι οποίες θα δοθούν μετά από εισαγγελική παραγγελία στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα .

Την ίδια ώρα ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας η εξέταση των βασικών μαρτύρων από όλους τους φορείς που ενεπλάκησαν στην φωτιά.

Παράλληλα, έως το τελος Αυγούστου αναμένεται να αποστέλλουν στους εισαγγελικούς λειτουργούς έγγραφα, επικοινωνίες καθώς και τα αποτελέσματα της αυτοψίας της Πυροσβεστικής τα οποία θα παραδοθούν στον πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η Εισαγγελία για να συντάξει το δικό του πόρισμα.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.