Quantcast
Τζανακόπουλος: Κινητοποιήσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε τον κρατικό μηχανισμό - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Τζανακόπουλος: Κινητοποιήσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε τον κρατικό μηχανισμό – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Για τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν τηνανατολική Αττική, τα θύματα αλλά και την πορεία του κυβερνητικού έργου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο υπουργός Επικρατείας, αναφερόμενος στις πρώτες δηλώσεις του το βράδυ που ξέσπασε η πύρινη λαίλαπα όπου έκανε λόγο για περισσότερους από 20 νεκρούς, επεσήμανε ότι η συνέντευξη δόθηκε για τις πρώτες απαντήσεις ενώ σχολίασε ότι το ζήτημα των ευθυνών θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη.

Υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να κάνει εκτιμήσεις με βάση το ρεπορτάζ ή τις μαρτυρίες δημοσιογράφων. “Με απασχολεί αν η κυβέρνηση έπραξε όσα μπορούσε να κάνει” τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος ο οποίος πρόσθεσε ότι “σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες δώσαμε μια μάχη. Κινητοποιήσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε τον κρατικό μηχανισμό”.

Και επανέλαβε ότι η διαδικασία απόδοσης ευθυνών δεν μπορεί να γίνει στη βάση επιμέρους μαρτυριών ούτε στη βάση του ρεπορτάζ. Επίσης, δεσμεύθηκε ότι η κυβέρνηση θα δώσει τέλος στις οικιστικές στρεβλώσεις.

Ερωτώμενος σχετικά με ενδεχόμενο ανασχηματισμό, απέφυγε να απαντήσει τονίζοντας ότι αυτό είναι προνόμιο του πρωθυπουργού.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.