Quantcast
Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Σαμαρά - enikonomia.gr
share

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Σαμαρά

δημοσιεύτηκε:

Απάντηση στη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά που είχε τίτλο «Ως εδώ η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ», εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τη δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού ύστερα από την ανοιχτή επιστολή του προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος, με αφορμή άρθρο σε ιστοσελίδα το οποίο υπογράφει στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού, σχετικά με την απόλυση εκπαιδευτικού στο σχολείο που φοιτούσε ο γιος του κ. Σαμαρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Με αφορμή ανοιχτή επιστολή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρουτού, η οποία δημοσιεύτηκε σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης, ο κ. Σαμαράς εκτοξεύει ύβρεις και απειλές εναντίον του κ. Κουρουτού, και των ΜΜΕ που τη δημοσίευσαν, κοινοποιεί εξώδικο στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλη, και εγκαλεί για «πολιτική αλητεία» τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η έξαλλη στάση, και η φρασεολογία υποκόσμου του πρώην πρωθυπουργού, δεν εκπλήσσει πλέον κανένα. Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί κατά γράμμα, αν δεν την έχει χαράξει ο ίδιος, την τακτική με την οποία η ΝΔ αντιμετωπίζει όλα τα σκάνδαλα –ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, κλπ- στα οποία εμπλέκονται στελέχη της: Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Θα επιστρέφαμε στο δημιουργό του τον χαρακτηρισμό της πολιτικής αλητείας, αν δεν του αναγνωρίζαμε το ελαφρυντικό της νευρικότητας, που του προκαλούν προφανώς οι αποκαλύψεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.