Quantcast
Δεκάδες προσαγωγές υπόπτων από την ΕΛ.ΑΣ. μετά τη δολοφονία του 25χρονου στου Φιλοπάππου - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Δεκάδες προσαγωγές υπόπτων από την ΕΛ.ΑΣ. μετά τη δολοφονία του 25χρονου στου Φιλοπάππου – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους τα στελέχη του τμήματοςΔίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής προσπαθούν να φτιάξουν το προφίλ των δραστών, προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη τους, και να διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του στο Λόφο του Φιλοπάππου ο νεαρός φοιτητής το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Η 23χρονη από την Πορτογαλία, που ήταν μαζί με τον 25χρονο φοιτητή, είπε στους αστυνομικούς ότι οι ληστές ήταν αλλοδαποί και μάλιστα πως πιστεύει ότι ήταν από το Πακιστάν ή το Μπαγκλαντές.

Έχει δώσει και κάποια άλλα χαρακτηριστικά για το ύψος και το σωματότυπό τους, χωρίς όμως αυτά να βοηθούν μέχρι τώρα ιδιαίτερα τους αστυνομικούς.

Βάσει αυτής της περιγραφής, αμέσως μετά το περιστατικό έγιναν οι πρώτες οκτώ προσαγωγές υπόπτων, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποιο στοιχείο σε βάρος τους, ενώ μέχρι και σήμερα έχουν γίνει δεκάδες έλεγχοι ανδρών και πάλι όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Από τη διερεύνηση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια τα εξειδικευμένα στελέχη δεν κατάφεραν να απομονώσουν μέχρι αυτήν την ώρα κάποιο αξιοποιήσιμο δείγμα γενετικού υλικού ή δακτυλικό αποτύπωμα, που να «δίνει» τους δράστες.

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, όμως, δηλώνουν αισιόδοξοι ότι αργά ή γρήγορα οι υπεύθυνοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:




Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.