Quantcast
Έως τη Δευτέρα 39 δήμοι πρέπει να υποβάλουν στοιχεία για τους δασικούς χάρτες - enikonomia.gr
share

Έως τη Δευτέρα 39 δήμοι πρέπει να υποβάλουν στοιχεία για τους δασικούς χάρτες

δημοσιεύτηκε:

Εκπνέει σε πέντε μέρες η προθεσμία που δόθηκε στους δήμους από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προκειμένου να ολοκληρώσουν την οριοθέτηση των οικισμών και των οικιστικών πυκνώσεων στα χαρτογραφικά υπόβαθρα του Ελληνικού Κτηματολογίου για τους δασικούς χάρτες.

Η καταληκτική ημερομηνία είναι η Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018, με βάση τον νόμο 4559/2018, και έως τότε θα πρέπει να υποβάλουν τα ζητούμενα στοιχεία:

Α. Οι 22 δήμοι που δεν έχουν κάνει καμία κίνηση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα: Αγίου Ευστρατίου, Ανάφης, Άνδρου, Αντιπάρου, Ανωγείων, Γόρτυνας, Επιδαύρου, Ιεράπετρας, Ιητών, Κάσου, Μεγίστης, Μυλοποτάμου, Νεστορίου, Οροπεδίου, Λασιθίου, Παξών, Πάργας, Σερίφου, Σητείας, Σικίνου, Σκιάθου, Τοπείρου, και Φολεγάνδρου.

Β. Οι 17 δήμοι που έχουν εκκρεμότητες και δεν ολοκλήρωσαν τη διαδικασία: Αγίου Βασιλείου, Αγίου Νικολάου, Αμφιλοχίας, Αργιθέας, Άργους,-Μυκηνών, Βιάννου, Διστόμου-Αράχοβας- Αντίκυρας, Ζακύνθου, Λήμνου, Μινώα Πεδιάδας, Μυκόνου, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Ναυπλιέων, Ξάνθης, Σαρωνικού, Τήνου και Φαιστού.

Υπενθυμίζεται ότι οι δήμοι είχαν στη διάθεσή τους 8 χρόνια για να οριοθετήσουν τα σχέδια πόλης και περισσότερα από 2 χρόνια για την οριοθέτηση των οικιστικών πυκνώσεων στους δασικούς χάρτες.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.