Quantcast
Πέντε ημέρες πριν από τον θάνατο του 25χρονου, οι κακοποιοί είχαν "ξαναχτυπήσει" στου Φιλοπάππου - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Πέντε ημέρες πριν από τον θάνατο του 25χρονου, οι κακοποιοί είχαν “ξαναχτυπήσει” στου Φιλοπάππου – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τους τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι κατηγορούνται ότι λήστεψαν το ζευγάρι στον λόφο τουΦιλοπάππου και σκότωσαν τον 25χρονο Νικόλαο Μουστάκα.

Πέντε ημέρες πριν απότο περιστατικό, στις 10 Αυγούστου, οι δράστες είχαν “ξαναχτυπήσει” στην ίδια περιοχή, καθώς είχαν επιτεθεί σε Γερμανίδες τουρίστριες για να τις ληστέψουν. Μια από τις κοπέλες, οι οποίες είχαν πάει στο σημείο για να απολαύσουν τη θέα, τούς τράβηξε φωτογραφίες με την ελπίδα να τους φοβίσει με το φλας.

Τις εικόνες ντοκουμέντο, που βρίσκονται ήδη στα χέρια της αστυνομίας, φέρνει στο φως ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δύο τουρίστριες που γλίτωσαν την τελευταία στιγμή, κατέθεσαν λεπτομέρειες για την επίθεση και περιέγραψαν τους δράστες στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης.

Οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός αναμένεται να οδηγηθούν και πάλι στον ανακριτή τη Δευτέρα. Και οι τρεις αποδέχονται μόνο την κατηγορία της ληστείας και υποστηρίζουν ότι ο νεαρός φοιτητής έπεσε μόνος του.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.