Quantcast
Σοκ προκαλούν οι περιγραφές επιβατών του πλοίου "Ελευθέριος Βενιζέλος": Υπήρχε πανικός, ακούγαμε φωνές και κλάματα - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές επιβατών του πλοίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”: Υπήρχε πανικός, ακούγαμε φωνές και κλάματα – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές επιβατών για τον τρόμο και τον πανικό που βίωσαν μέσα στο πλοίο “Ελευθέριος Βενιζέλος” που έπιασε φωτιά εν πλω και επέστρεψε εσπευσμένα στο λιμάνι του Πειραιά.

“Κοιμόμασταν και δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο, ίσως έγινε κάποια έκρηξη σε κάποιο αυτοκίνητο. Μετά μας είπαν να βγούμε όλοι στο κατάστρωμα. Στην καμπίνα βάλαμε τα σωσίβια, ήμουν με την οικογένεια μου” είπε ένας από τους επιβάτες ο κ. Νίκος και πρόσθεσε:

“Τα παιδιά φοβήθηκαν, ειδικά όταν έγιναν πολύ έντονοι οι καπνοί. Υπήρχε πανικός, ακουγόντουσαν φωνές και κλάματα. Η ατμόσφαιρα κάποιες στιγμές ήταν αποπνικτική. Αλλά πήγαν όλα καλά. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τα αυτοκίνητά μας”.

“Καταφέραμε να κατέβουμε από το πλοίο έπειτα από πάρα πολλές δυσκολίες και κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες. Φοβηθήκαμε πάρα πολύ γιατί η φωτιά δεν ήταν ελεγχόμενη. Το πλοίο μέσα είχε γεμίσει καπνούς, δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε”, είπε η κ. Νατάσσα και σημείωσε:

“Εμείς βρισκόμασταν στο σαλόνι και ξαφνικά βγήκε η ανακοίνωση ότι πρέπει να πάμε στο επάνω μέρος. Ευτυχώς, μας κατατόπισαν εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν ξέραμε τον λόγο. Τρέχαμε πανικόβλητοι. Βλέπαμε τις λέμβους να κατεβαίνουν. Επικράτησε μεγάλος πανικός. Πέρασε από το μυαλό μου ότι δεν θα τα καταφέρω”.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:


Πηγή: enikos.gr 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.