Quantcast
O Κικίλιας για την υπόθεση Φλώρου: Αν κάποιος είναι ισχυρός, τρομοκράτης ή έχει χρήματα, έχει άλλου είδους αντιμετώπιση - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

O Κικίλιας για την υπόθεση Φλώρου: Αν κάποιος είναι ισχυρός, τρομοκράτης ή έχει χρήματα, έχει άλλου είδους αντιμετώπιση – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Ο Τσίπρας στον τελευταίο του ανασχηματισμό πριν φύγει και μας αδειάσει τη γωνιά, αντάλλαξε με τους Βουλευτές της Μακεδονίας υπουργικές θέσεις έναντι της ενδεχόμενης ψήφου για το Σκοπιανό και το Μακεδονικό“, δήλωσε μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ o τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

Όπως υποστήριξε ο κ. Κικίλιας ”ο Τσίπρας ζημιώνει με τις πολιτικές του τη χώρα. Πάμε απόλυτα σε ήττα στα εθνικά θέματα.Το πρόβλημα στην κυβέρνηση δεν είναι οι υπουργοί του , είναι ο ίδιος”.

“Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Κοτζιάς μιλούσαν για μία πολύ επιτυχημένη ιστορική συμφωνία προς όφελος των δύο κρατών και στα Σκόπια πανηγυρίζουν που πήραν γλώσσα ”Μακεδονική” που δεν είχαν ποτέ, εθνότητα ”Μακεδονική” που δεν είχαν ποτέ, κράτος Μακεδονικό”, τόνισε.

Αναφορικά με την υπόθεση αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, ο κ. Κικίλιας υποστήριξε ότι “όταν ένας δυστυχής χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο ένα ευτελές ποσό, ”σαπίζει” μέσα στις φυλακές και δεν έχει καμία τύχη να δει το φως του ήλιου. Αν κάποιος είναι ισχυρός, τρομοκράτης ή έχει χρήματα, με το νόμο Παρασκευόπουλου έχει άλλου είδους αντιμετώπιση. Επικρατεί η αίσθηση ότι όποιος έχει χρήματα και δύναμη σε αυτή τη χώρα μπορεί να περνάει πολύ καλύτερα από ένα φτωχαδάκι”.

“Αυτό δεν είναι δικαιοσύνη, δεν είναι κράτος δικαίου, είναι κάτι που δεν μπορούμε να ανεχτούμε. Ενώ ο νόμος Παρασκευόπουλου έχει κάνει τεράστια ζημιά στην ελληνική κοινωνία γιατί 4 χρόνια ο κ. Τσίπρας δεν καταργεί το νόμο αυτό; Υπουργοί δικαιοσύνης έρχονται, υπουργοί φεύγουν και ο νόμος Παρασκευόπουλου είναι εκεί”, πρόσθεσε.

“Πάση θυσία θα μειώσουμε τη φορολογία και είμαστε ανοικτοί σε εγχώριες και εξωχώριες επενδύσεις ώστε οι μισθοί να είναι αξιοπρεπείς. Τίποτα τρομερό δεν υποσχόμαστε προεκλογικά που δεν μπορεί να γίνει”, κατέληξε λέγοντας ο κ. Κικίλιας.

Δείτε το βίντεο:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.