Quantcast
Γεννηματά: Δέσμευσή μας η σταδιακή μείωση των φόρων για τις επιχειρήσεις από το 29% στο 20% - enikonomia.gr
share

Γεννηματά: Δέσμευσή μας η σταδιακή μείωση των φόρων για τις επιχειρήσεις από το 29% στο 20%

δημοσιεύτηκε:

Με τα προεδρεία της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ συναντήθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γενηματά, η οποία δεσμεύτηκε για τη σταδιακή μείωση του φόρου στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από το 29% στο 20%.

Η κ. Γεννηματά δήλωσε ότι «οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν τη δύναμη να επιταχύνουν το τρένο της ανάπτυξης και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας» επικρίνοντας παράλληλα πως με την πολιτική που εφαρμόζει καθηλώνει και εξοντώνει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

«Αρκετά πια με τις ψεύτικες υποσχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Στεκόμαστε δίπλα τους. Το σχέδιο Ελλάδα που προτείνουμε στηρίζεται στη δυναμική τους και δίνει κίνητρα για επενδύσεις, ενίσχυση του ανταγωνισμού, της εξωστρέφειας και των εξαγωγών. Αποκαθιστούμε τη ρευστότητα, αλλάζουμε το κράτος, δίνουμε δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς που πραγματικά προσπαθούν» πρόσθεσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, υποστηρίζοντας ότι «η Ελλάδα μπορεί με πολιτική αλλαγή και αλλαγή πολιτικής».

Επιπλέον, επισήμανε πως «όταν είμαστε πρωταθλητές στους φόρους, όπως διαπιστώνει ο ΟΟΣΑ, πάμε για υποβιβασμό στα θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων. Είναι δέσμευσή μας η μείωση των φόρων για τις επιχειρήσεις από το 29% στο 20%, η μείωση των φόρων στην παραγωγή και η ελάφρυνση των νοικοκυριών με πλήρη κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.