Quantcast
Συναντήσεις Σταθάκη με ομολόγους του αύριο στη Θεσσαλονίκη - enikonomia.gr
share

Συναντήσεις Σταθάκη με ομολόγους του αύριο στη Θεσσαλονίκη

δημοσιεύτηκε:

Σειρά συναντήσεων με ομολόγους του θα έχει αύριο ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, στη Θεσσαλονίκη, όπου μεταβαίνει με την ευκαιρία των εγκαινίων της ΔΕΘ.

Αύριο ο κ. Σταθάκης θα είναι ομιλητής στο συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου, το οποίο θα έχει ως επίκεντρο τον κλάδο της ενέργειας. Στο περιθώριο του συνεδρίου θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Ενέργειας των ΗΠΑ, Μαρκ Μενέζες, την υπουργό Ενέργειας της Βουλγαρίας, Τεμενούσκα Πέτκοβα, τον υπουργό Ενέργειας της Σερβίας, Αλεξάνταρ Άντιτς και τον υπουργό Ενέργειας του Ισραήλ, Γιουβάλ Στάινιτς, ενώ θα υπάρξει και πενταμερής συνάντηση Ελλάδας-ΗΠΑ-Βουλγαρίας-Σερβίας-Ισραήλ.

Το Σάββατο, ο κ. Σταθάκης θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση του ΥΠΕΝ με θέμα «Η Ελλάδα μπροστά στις προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης», όπου θα συζητηθούν οι προοπτικές που ανοίγονται για την Ελλάδα με τη νέα αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και με τις διασυνδέσεις του φυσικού αερίου στα νότια Βαλκάνια. Την εκδήλωση, θα χαιρετίσει ο υφυπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ, Μαρκ Μενέζες.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.