Quantcast
Η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τη Διοίκηση της ΔΕΘ - Τα χαμόγελα και η ατάκα για το... Champions League - ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τη Διοίκηση της ΔΕΘ – Τα χαμόγελα και η ατάκα για το… Champions League – ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Με τη διοίκηση της ΔΕΘ συναντάται αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων. Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου και αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, στην πρώτη τοποθέτησή του, ο πρόεδρος της ΔΕΘ Τάσος Τζήκας είπε χαριτολογώντας στον Πρωθυπουργό: «Με τον νέο εκθεσιακό χώρο θέλουμε να μπούμε στο Champions League!».

«Στο Europa League μπήκατε…», του απάντησε ο κ. Τσίπρας, υπονοώντας τον ΠΑΟΚ, του οποίου φανατικός οπαδός είναι ο πρόεδρος της ΔΕΘ. Ο κ. Τζήκας τον ενημέρωσε για τα σχέδια για νέο εκθεσιακό χώρο και για την αύξηση σε έσοδα και επισκέπτες που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας ότι «κάνουμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια».




Πηγή: enikos.gr 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.