Quantcast
ΚΚΕ: Ο κ. Τσίπρας αναδεικνύεται σε στυλοβάτη του σάπιου και αντιδραστικού οικοδομήματος της ΕΕ - enikonomia.gr
share

ΚΚΕ: Ο κ. Τσίπρας αναδεικνύεται σε στυλοβάτη του σάπιου και αντιδραστικού οικοδομήματος της ΕΕ

δημοσιεύτηκε:

«Ο κ. Τσίπραςπήγε στο Ευρωκοινοβούλιο για να διαβεβαιώσει ότι, παρά τους ενδοιασμούς ορισμένων που νόμιζαν ότι ήταν “αριστερός” και “ριζοσπάστης”, έφερε σε πέρας το αντιλαϊκό έργο που ανέλαβε, εμφανίζοντας μάλιστα αυτήν τη βάρβαρη πολιτική ως “νίκη του ελληνικού λαού” και ως “αλληλεγγύη της ΕΕ”! Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις συμφωνίες και δεν θα επανέλθει στο παρελθόν, πράγμα που σημαίνει ότι ο λαός θα πρέπει να ξεχάσει όλα όσα έχασε». Αυτό αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕγια την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προσθέτοντας ότι «από κει και πέρα η ομιλία του ήταν ένα ακόμη μνημείο αθώωσης της ΕΕ».

«Όμως, η ΕΕ δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνει ποτέ Ευρώπη των λαών και όσοι καλλιεργούν αυτήν την άποψη, ενοχοποιώντας μάλιστα συλλήβδην κάθε φωνή εναντίωσης στην ΕΕ, προσφέρουν ισχυρά όπλα σε αντιδραστικές δυνάμεις για να εγκλωβίζουν τη λαϊκή οργή και δυσαρέσκεια. Η ΕΕ είναι μια συμμαχία των αστικών τάξεων της Ευρώπης, που όσο περισσότερο αυξάνουν τα αδιέξοδα του συστήματος, τόσο περισσότερο σπαράσσεται από αντιθέσεις, τόσο περισσότερο γίνεται πιο επιθετική ενάντια στους λαούς εντός και εκτός Ευρώπης» τονίζει το ΚΚΕ.

«Αυτήν την αλήθεια όχι μόνο την κρύβει ο κ. Τσίπρας, αλλά αναδεικνύεται σε στυλοβάτη αυτού του σάπιου και αντιδραστικού οικοδομήματος» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.