Quantcast
Σπυράκη στον Realfm 97,8: Γίνεται μία επιχείρηση σπίλωσης της εικόνας των κομμάτων πλην ΣΥΡΙΖΑ - enikonomia.gr
share

Σπυράκη στον Realfm 97,8: Γίνεται μία επιχείρηση σπίλωσης της εικόνας των κομμάτων πλην ΣΥΡΙΖΑ

δημοσιεύτηκε:

“Θα ήθελα να εκφράσω την εύλογη απορία μας γιατί συμβαίνει στο κάδρο της έρευνας να περιλαμβάνονται όλα τα κόμματα, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ και να εξαιρείται οΣΥΡΙΖΑΝΔ από την ηγεσία του κ. Μητσοτάκη φρόντισε να τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις της, να τις ρυθμίσει και να τις αποπληρώνει, δίνοντας το μεγαλύτερο μέρος της κρατικής επιχορήγησης στην αποπληρωμή των δανείων” δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Αυτό που έχει βάση είναι ότι γίνεται μία επιχείρηση σπίλωσης της εικόνας των κομμάτων πλην ΣΥΡΙΖΑ, και γίνεται μια συζήτηση τέτοια που έχει έννα προφανή στόχο, να πιεστεί η ΝΔ όσο το δυνατόν περισσότερο οικονομικά μέχρι τις εκλογές. Η απάντηση είναι ότι δεν πιεζόμαστε γιατί έχουμε 150 χιλιάδες μέλη που καταβάλλουν τον όβολό τους και βασιζόμαστε σε αυτούς” ανέφερε.

“Η διαφορά του κ. Μητσοτάκη από τον κ. Τσίπρα είναι προφανής, είναι η διαφορά σε έναν πολιτικό αρχηγό που έχει κοστολογημένο σχέδιο, πολιτική βούληση και τη στήριξη των πολιτών για να υλοποιήσει το πρόγραμμά του και σε έναν απερχόμενο Πρωθυπουργό, ο οποίος παρουσίασε πλίνθους και κέραμους ατάκτως ειρημένους στη ΔΕΘ με στόχο να δημιουργήσει άλλη μια φορά, μία θολή εικόνα” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.