Quantcast
Στην Κρήτη η Άνγκελα Μέρκελ - enikonomia.gr
share

Στην Κρήτη η Άνγκελα Μέρκελ

δημοσιεύτηκε:

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ θα επισκεφθεί την Κρήτη στα τέλη Οκτωβρίου και θα δώσει το παρών στην Ελληνογερμανική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στη Χερσόνησο, από τις 1 έως τις 3 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα της Γερμανίδας καγκελαρίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, είναι κάτι που ωστόσο σχεδιάζεται με μυστικότητα, λόγω και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα εφαρμοστούν.

Στο επίκεντρο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης θα βρεθεί το θέμα του ελληνικού Τουρισμού και των δυνατοτήτων συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Θα παρευρεθούν Έλληνες και Γερμανοί αξιωματούχοι της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 12 Ιουλίου 2018, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, συναντήθηκε με τον με τον υπουργό Οικονομίας, Τουρισμού, Εργασίας και Υγείας του Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας Harry Glawe που επισκέφθηκε την Περιφέρεια Κρήτης.

Οι δύο τους συζήτησαν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Γερμανία στην Κρήτη, την προώθηση της κρητικής κουζίνας και διατροφής, αλλά και θέματα που αφορούν στον τομέα της εκπαίδευσης. Οι ίδιοι έκαναν επίσης γνωστό το εξής: «Στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στο Βερολίνο την ΙΤΒ τον Μάρτιο του 2019 η Κρήτη θα συμμετέχει ως επίσημος “εταίρος” του Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας και θα δοθεί συνέντευξη Tύπου από τον υπουργό και τον περιφερειάρχη για την προώθηση του τουρισμού και την ενίσχυση των σχέσεων-συνεργασιών».

Πηγή: ekriti.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.