Quantcast
Κακλαμάνης στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας μίλησε στη ΔΕΘ στοχεύοντας στις επόμενες εκλογές και ο κ. Μητσοτάκης στοχεύοντας στο αύριο της Ελλάδας - enikonomia.gr
share

Κακλαμάνης στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας μίλησε στη ΔΕΘ στοχεύοντας στις επόμενες εκλογές και ο κ. Μητσοτάκης στοχεύοντας στο αύριο της Ελλάδας

δημοσιεύτηκε:

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Ο μεν κ. Τσίπρας μίλησε ως πολιτικός αρχηγός στοχεύοντας στις επόμενες εκλογές και ο κ. Μητσοτάκης μίλησε ως πολιτικός αρχηγός στοχεύοντας όμως στο αύριο της Ελλάδας. Αυτό είναι μια πολύ σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο, Τσίπρα και Κυριάκου” δήλωσε.

“Δεύτερον, ο κ. Τσίπρας στόχευε κυρίως στο αριστερό του ακροατήριο, όσο του έχει απομείνει. Ο Κυριάκος χθες έκανε μια προσπάθεια, κατά την άποψή μου αρκετά έως πολύ πειστική, και απευθυνόταν στο σύνολο των Ελλήνων” συμπλήρωσε.

“Παραδείγματος χάριν και εμείς λέμε όχι στην περικοπή των συντάξεων και ο κ. Τσίπρας υποτίθεται πως λέει το ίδιο. Λέω υποτίθεται γιατί δεν είναι πολύς ο καιρός που κατέθεσε η ΝΔ, όπως και το ΚΚΕ και το ΚΙΝΑΛ, ότι ελάτε να ψηφίσουμε μονομερώς με 300-0 να μην ισχύσει το γνωστό άρθρο για την περικοπή των συντάξεων. Ο κ. Τσίπρας αρνήθηκε να εισαγάγει την τροπολογία στη Βουλή, έστω και προς συζήτηση. Επομένως, ναι μεν θεωρητικά μπορεί να φαίνεται ότι συμπίπτουν, το θέμα όμως είναι κατά πόσο είναι διατεθειμένος να τα κάνει” ανέφερε.

Ερωτηθείς για τον Κώστα Καραμανλή και τα δημοσιεύματα απάντησε “Για όποιον ήταν μέσα στο Βελλίδειο και είδε τι έγινε μόλις μπήκε μέσα, πήρε την απάντηση για τα δημοσιεύματα. Ο Καραμανλής έκανε τη δήλωση μπαίνοντας, και η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε γραφτεί πριν από μία ή δύο ημέρες. Ένας αρχηγός δεν την γράφει πέντε λεπτά πριν μπει στην αίθουσα. Είναι στο ίδιο μήκος κύματος”.

“Κοντός ψαλμός… το αργότερο σε έξι μήνες θα έχουν γίνει εκλογές” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.