Quantcast
Τζανακόπουλος: Κανένα πρόβλημα δεν πρόκειται να δημιουργηθεί στη συγκυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Τζανακόπουλος: Κανένα πρόβλημα δεν πρόκειται να δημιουργηθεί στη συγκυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Για τη στάση του Πάνου Καμμένουσχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωποςΔημήτρης Τζανακόπουλοςκατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Κανένα πρόβλημα δεν πρόκειται να δημιουργηθεί στην συγκυβέρνηση. Οι απόψεις του κ. Καμμένου είναι σεβαστές , η συμφωνία που έχουμε με τον κ.Καμμένο είναι μια έντιμη συμφωνία. Δεν έχει κρύψει την άποψή εδώ και περισσότερους από οκτώ μήνες που έχει ανοίξει το θέμα. Από εκεί και πέρα, η βούληση του Πρωθυπουργού είναι – εφόσον ολοκληρωθούν τα βήματα που προβλέπονται από την πλευρά της ΠΓΔΜ – να καταθέσει τη συμφωνία στη βουλή και να την υπερψηφίσει. Αν δείτε τους πολιτικούς συσχετισμούς στο κοινοβούλιο πρόκειται ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει κανέναν απολύτως κίνδυνο. Η συμφωνία και θα κατατεθεί και θα κυρωθεί», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Σε άλλη ερώτηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι με τους ΑΝΕΛ «Δεν υπάρχουν σημεία τριβής, αλλά διαφορετικές οπτικές γωνίες».

Αναφερόμενος στα σενάρια εκλογών, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι «δεν υπάρχει άλλο σενάριο πέρα από την ολοκλήρωση της τετραετίας από τη σημερινή κυβέρνηση. Δεν υπάρχει άλλο σενάριο που να εξετάζουμε ή για το οποίο να ανησυχούμε».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.