Quantcast
Παπακώστα για "Ρουβίκωνα": Θα τους στείλω τον λογαριασμό - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Παπακώστα για “Ρουβίκωνα”: Θα τους στείλω τον λογαριασμό – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

«Η εικόνα αντιμετώπισης του Ρουβίκωνα δεν με ικανοποιεί» ανέφερε η Κατερίνα Παπακώστα, υποστηρίζοντας ότι “θα πρέπει να ξαναδούμε το πλαίσιο της στρατηγικής φύλαξης στόχων”.

Εξέφρασε επίσης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την πρόθεσή της να “τους στείλει τον λογαριασμό”.

“Σκέφτομαι να τους στείλω τον λογαριασμό των ζημιών που κάνουν”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Παπακώστα σημείωσε ότι η δράση του «Ρουβίκωνα» προκαλεί μεγάλη ζημιά στην εικόνα της χώρας, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της για τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές περιουσίας.

Τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται σε οποιονδήποτε να προκαλεί φθορές που επισκευάζονται με χρήματα φορολογούμενων πολιτών οι οποίοι υπέστησαν «αφαίμαξη» την εποχή των Μνημονίων.

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αναφέρθηκε και στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας: «Εμείς δεν θα κάνουμε το λάθος να σηκώσουμε σημαία υπέρ ή κατά της Συμφωνίας. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Θα δείτε την ώρα που πρέπει τι θα κάνω με τη Συμφωνία των Πρεσπών. θα ζυγίσουμε τη Συμφωνία με γνώμονα το εθνικό συμφέρον» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, τάχθηκε κατά οποιουδήποτε εμπάργκο σε τηλεοπτικούς σταθμούς, επικρίνοντας τόσο το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στον ΣΚΑΪ όσο και της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΡΤ.

Δείτε τα βίντεο από τον ΣΚΑΙ:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.