Quantcast
Θύμα ξυλοδαρμού ο Πέτρος Κωνσταντινέας - Τι καταγγέλλει στο enikos.gr - Πέντε προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ - enikonomia.gr
share

Θύμα ξυλοδαρμού ο Πέτρος Κωνσταντινέας – Τι καταγγέλλει στο enikos.gr – Πέντε προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ

δημοσιεύτηκε:

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑΠέτρος Κωνσταντινέας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα ατόμων που αποτελούνταν από τουλάχιστον 30 άτομα και φαίνεται να ανήκουν σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών επιτέθηκαν στον βουλευτή έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στο enikos.gr πως οι δράστες χτυπούσαν τον βουλευτή σε όλο του σώμα ενώ κάποιοι από αυτούς κρατούσαν και καδρόνια. Μιλώντας στο enikos.gr ο Πέτρος Κωνσταντινέας επιβεβαίωσε την είδηση ενώ επισήμανε πως τα άτομα που του επιτέθηκαν πρόσκεινται στον ακροδεξιό χώρο.

Στη συνέχεια ο κ. Κωνσταντινέας πήγε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, όπως μετέδωσε το tharrosnews.gr.

Πέντε προσαγωγές για την επίθεση στον Κωνσταντινέα

Στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Καλαμάτας νοσηλεύεται ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, «σύμφωνα με τη ενημέρωση που έχω, ο βουλευτής φέρει ελαφρά τραύματα και είναι πιθανόν να βγει απόψε από το νοσοκομείο».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε πέντε προσαγωγές για την επίθεση εναντίον του Πέτρου Κωνστνατινέα, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Καταδικάζει η ΝΔ τον ξυλοδαρμό του Πέτρου Κωνσταντινέα

Με ανακοίνωσή της η ΝΔ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας.

Τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη Δημοκρατία».


Μαξίμου: Οι φασίστες που επιτέθηκαν άνανδρα στον Πέτρο Κωνσταντινέα, θα βρεθούν άμεσα και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης

«Οι φασίστες που επιτέθηκαν άνανδρα στονβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα, θα βρεθούν άμεσα και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Αυτά για τους φυσικούς αυτουργούς» σημειώνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

«Οι ηθικοί αυτουργοί που επενδύουν στον εθνικισμό και το διχαστικό λόγο μήπως και κερδίσουν μερικές ψήφους από την Ακροδεξιά, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους» καταλήγει η ανακοίνωση.




ΣΥΡΙΖΑ: Οι δυνάμεις που ψαρεύουν στα θολά νερά της ακροδεξιάς πρέπει να αντιληφθούν τις ευθύνες τους


«Η φασιστική επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα έχει ως στόχο της όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλο τον δημοκρατικό κόσμο. Όσοι σπέρνουν το δηλητήριο του εθνικισμού πρέπει να απομονωθούν από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, η φασιστική βία πρέπει να καταδικαστεί έμπρακτα από όλους. Οι δυνάμεις που ψαρεύουν στα θολά νερά της ακροδεξιάς πρέπει να αντιληφθούν τις ευθύνες τους» τονίζει σε γραπτή του ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επίθεση στον βουλευτή της παράταξης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως θα ενισχύσει τους αγώνες και τις πρωτοβουλίες του ενάντια στον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία, ενάντια στη φασιστική βία και τους εκφραστές της.



Οι ΑΝΕΛ καταγγέλλουν την επίθεση κατά του Πέτρου Κωνσταντινέα


Με ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ καταγγέλλουν την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα.

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων διαμηνύει πως «οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταγγέλλουμε εκείνους που χρησιμοποιούν τη βία και τις απειλές κατά της ζωής συμπολιτών μας για να υπονομεύσουν τη Δημοκρατία και την ομαλότητα στη χώρα”.

Όπως επισημαίνει: “Ο πατριωτισμός δεν είναι βία και τραμπουκισμοί. Ο πατριωτισμός είναι ο αγώνας για να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας και την ελευθερία τους, με όλα τα μέσα που δίνει η Δημοκρατία. Η βία δεν θα περάσει. Στεκόμαστε ενωμένοι απέναντί της».


ΚΚΕ: Καταδικάζουμε την επίθεση φασιστοειδών σε βάρος του Πέτρου Κωνσταντινέα



Το ΚΚΕ καταδικάζει σε ανακοίνωσή του την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και καλεί σε ενδυνάμωση του αγώνα ενάντια στη φασιστική βία.

Αναλυτικά:

“Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση φασιστοειδών σε βάρος του βουλευτή Π. Κωνσταντινέα. Ο λαός χρειάζεται να δυναμώσει τον αγώνα του ενάντια στη φασιστική βία, αλλά και σε όσους στηρίζουν ή ανέχονται με τον ένα ή τον άλλον τρόπο αυτές τις αντιδραστικές δυνάμεις”.



Ο Πολάκης για την επίθεση στον Κωνσταντινέα: Έχουν βγάλει όλo το παρακράτος τους στη φόρα


Με ανάρτησή του στο facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στον συνάδελφό του, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα που έπεσε θύμα επίθεσης στην Καλαμάτα.

Ο κ. Πολάκης έγραψε στην ανάρτησή του, μεταξύ άλλων: “Έχουν βγάλει όλο το παρακράτος τους στη φόρα γιατί βλέπουν πως χάνουν το παιχνίδι! Ο φασισμός και η Ακροδεξιά δεν θα περάσει σε αυτή τη χώρα…”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.