Quantcast
ΟΑΣΑ: Με διψήφιο ποσοστό αυξήθηκαν και τον Αύγουστο τα έσοδά του - enikonomia.gr
share

ΟΑΣΑ: Με διψήφιο ποσοστό αυξήθηκαν και τον Αύγουστο τα έσοδά του

δημοσιεύτηκε:

‘Ανοδο 10,72% σημείωσαν τα έσοδα του ομίλου ΟΑΣΑ τον Αύγουστο, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, με τις προσωποποιημένες κάρτες να έχουν ξεπεράσει τις 850.000.

Το κλείσιμο των πυλών στους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού, σε συνδυασμό με το μέτρο της εισόδου από την μπροστινή θύρα σε λεωφορεία και τρόλεϊ αποτελούν τους καθοριστικούς παράγοντες για την ανοδική τάση που παρατηρείται στα έσοδα του Οργανισμού, καθώς και τον Ιούλιο εμφανίστηκαν αυξημένα κατά 12,12%, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ.

Ο Οργανισμός γνωστοποίησε ότι η αγορά εισιτηρίου με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μπορεί να γίνεται πλέον στο σύνολο των Αυτόματων Μηχανημάτων.

Υπενθυμίζει, παράλληλα ότι, από την 1η Οκτωβρίου, οι δικαιούχοι μειωμένου κομίστρου καλούνται να εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα, καθώς καταργείται η διάθεση του μειωμένου χάρτινου ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Αυτό σημαίνει ότι οι δικαιούχοι μειωμένου κομίστρου (φοιτητές, σπουδαστές, άτομα άνω των 65 ετών και κάτω των 18 ετών, πολύτεκνοι, κ.α.), εφόσον επιθυμούν να κάνουν χρήση του δικαιώματος της μειωμένης μετακίνησης, οφείλουν να εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα.

Ο ΟΑΣΑέχει εκδώσει 850.000 προσωποποιημένες κάρτες ATH.ENA Card και 400.000 ανώνυμες κάρτες, δηλαδή περισσότεροι από 1,25 εκατ. επιβάτες μετακινούνται με κάρτα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.