Quantcast
Αμανατίδης στον Realfm 97,8: Θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες στα Σκόπια και μετά θα φέρουμε τη συμφωνία - enikonomia.gr
share

Αμανατίδης στον Realfm 97,8: Θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες στα Σκόπια και μετά θα φέρουμε τη συμφωνία

δημοσιεύτηκε:

Στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Η αποχή θεωρώ ότι έχει πολλές αναγνώσεις και πολλές συνιστώσες… Όντως υπάρχει ο σκεπτικισμός ο οποίος αποτυπώθηκε στην αποχή. Το θετικό από όλη αυτή την ιστορία, είναι ότι το πρόβλημα αυτό έχει μπει στην κοινή γνώμη και θα πρέπει να αποφασίσει ο γειτονικός λαός προς τα πού θέλει να πάει, αν θέλει να βαδίσει στην συνύπαρξη της ειρήνης και της ανάπτυξης” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αμανατίδης.

“Από την αρχή λέγαμε, από τον Ιούνιο, ότι αυτή η συμφωνία δεν έχει παράξει αποτελέσματα εν αντιθέσει με αυτό που έλεγε η ΝΔ. Θα πρέπει πρώτα να γίνουν όλες οι διαδικασίες στα Σκόπια και από εκεί και μετά η χώρα μας βεβαίως θα φέρει τη συμφωνία” σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών προσθέτοντας ότι:

“Εάν δεν τηρηθούν αυτά που λέει η συμφωνία δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εξέλιξη. Αυτό το λέγαμε από την αρχή και η πολιτική μας πάνω σε αυτό το θέμα δικαιώνεται. Οι ανακρίβειες, οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες οι οποίες κυριάρχησαν το προηγούμενο διάστημα στο εσωτερικό της χώρας μας αποδείχτηκαν ψευδείς”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.