Quantcast
Καραγκούνης στον Realfm 97,8: Η ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου - enikonomia.gr
share

Καραγκούνης στον Realfm 97,8: Η ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου

δημοσιεύτηκε:

“Η ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου συνολικά” είπε ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Με τον νόμο Παρασκευόπουλου έγιναν οι διατάξεις πολύ ευμενέστερες, εγώ τις χαρακτηρίζω προνομιακές. Δεν μπορεί στα πλαίσια της αποσυμφόρησης των φυλακών να ανοίγουμε τις πόρτες και να βγαίνουν όλοι έξω”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καραγκούνης και πρόσθεσε:

“Βεβαίως και πρέπει να υπάρχουν ανθρώπινες συνθήκες μέσα στις φυλακές, βεβαίως και πρέπει σε κάποιες περιπτώσεις να ελαχιστοποιήσεις τις ποινές… Εάν έχεις ένα σχέδιο και ρυθμίσεις που να μπορούν να βοηθούν και στην αποσυμφόρηση αλλά και να προστατεύεται η δημόσια ασφάλεια, αυτό μπορεί να το πετύχεις. Εάν όμως έχεις ένα νόμο που οριζόντια, όταν καλύπτεις κάποιες προϋποθέσεις έχεις τις απολύσεις, τότε θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα που κάθε μέρα κάποιος μπαίνει σε σπίτια, βασανίζει, σκοτώνει, βιάζει και μετά ανακαλύπτουμε ότι βγήκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.