Quantcast
Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης αντί να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους πρέσβεις της Ε.Ε να εξηγήσει τη στάση του για τη Συμφωνία των Πρεσπών - enikonomia.gr
share

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης αντί να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους πρέσβεις της Ε.Ε να εξηγήσει τη στάση του για τη Συμφωνία των Πρεσπών

δημοσιεύτηκε:

«Θα περίμενε κανείς από τον κ. Μητσοτάκη, αντί να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους πρέσβεις της ΕΕ, να τους εξηγήσει, γιατί στο εσωτερικό διαφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών και στο εξωτερικό στέλνει την κ. Σπυράκη σε μυστικές αποστολές να λέει τα αντίθετα» αναφέρουνκυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε με πρέσβεις της ΕΕ.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα, καλούν τον κ. Μητσοτάκη «να παραδεχθεί με λίγα λόγια πως διαφωνεί, όχι με κριτήριο το εθνικό συμφέρον, αλλά για να αποτρέψει τη διάσπαση της ΝΔ».

Τέλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωναν πως «όσο για τη χιλιοστή προφητεία του για εκλογές μέχρι το Μάιο, έχει ακόμα εκ του Συντάγματος περιθώρια να συνεχίσει να προεξοφλεί κάλπες μέχρι τον επόμενο Οκτώβριο, οπότε και θα τις χάσει».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.