Quantcast
Γκιουλέκας στον Realfm 97,8: Ο κ. Καμμένος έχει εκθέσει κατ’ επανάληψη τον κ. Τσίπρα - enikonomia.gr
share

Γκιουλέκας στον Realfm 97,8: Ο κ. Καμμένος έχει εκθέσει κατ’ επανάληψη τον κ. Τσίπρα

δημοσιεύτηκε:

Στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για το Σκοπιανό και τη δημιουργία νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών, Κώστας Γκιουλέκας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Αν δεν ήταν τραγικό όλο αυτό, πραγματικά θα ήταν νούμερο επιθεώρησης. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Να πηγαίνει κανείς στις ΗΠΑ, να βάζει το καπέλο του υπουργού Εξωτερικών και να προτείνει μία εναλλακτική λύση για το Σκοπιανό, την οποία δεν την έχουν συζητήσει εδώ… Το τραγελαφικό συνεχίζεται, άκουσα τον εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ, ο οποίος γύρισε και είπε ότι υπό προϋποθέσεις θα ψηφίζαμε μια πρόταση δυσπιστίας αν την κατέθετε η ΝΔ. Ρωτώ κάτι πολύ απλό, τι κάνει ο κ. Τσακαλώτος στην Ασία ψάχνει επενδυτές; Για ποια χώρα; Για μια χώρα που κυβερνάται από μία Κυβέρνηση που ο κυβερνητικός της εταίρος προαναγγέλλει ότι θα τη ρίξει. Η σταθερότητα η κυβερνητική, η αξιοπιστία της Ελλάδας στο εξωτερικό έχουν γίνει σμπαράλια. Αυτά γίνονται σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής… Είναι φοβερά επικίνδυνη αυτή η κυβέρνηση για τον τόπο”, σημείωσε ο κ. Γκιουλέκας και πρόσθεσε:

“Βγαίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και μιλά ανοιχτά για την ανάγκη να ιδρύσουμε τρεις – τέσσερις νέες στρατιωτικές βάσεις. Και ρωτάει κανείς, αυτό εδώ εάν δεν είναι σχιζοφρενικό φαινόμενο συνολικά της κυβέρνησης, είναι η επίσημη γραμμή της; Προκύπτει από πουθενά; Τον καλύπτει ο κ. Tσίπρας; Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει”.

“Η άποψη μου είναι ότι ο κ. Καμμένος έχει εκθέσει κατ’ επανάληψη τον κ. Τσίπρα. Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας παραμένει αδρανής και δεν κάνει την παραμικρή κίνηση δείχνει ότι όλα αυτά έχουν ένα παρασκήνιο… Το σίγουρο είναι, ότι αυτό που βγαίνει, είναι ότι ζούμε στη χώρα του εξωφρενικού με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνοι για τον τόπο”, ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.