Quantcast
Μαντάς στον Realfm 97,8 για δηλώσεις Πολάκη: Η Δικαιοσύνη θα κρίνει, αυτήν εμπιστευόμαστε όλοι - enikonomia.gr
share

Μαντάς στον Realfm 97,8 για δηλώσεις Πολάκη: Η Δικαιοσύνη θα κρίνει, αυτήν εμπιστευόμαστε όλοι

δημοσιεύτηκε:

“Δεν ξέρω τι είπε ο κ. Καμμένος στις επαφές του με τους Αμερικανούς και δεν μπορώ να ξέρω εάν ήταν γνώστης ο Πρωθυπουργός όσων ειπώθηκαν”, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Ψάλτη.

“Από ότι κατάλαβα είπε για μερικές εγκαταστάσεις, οι οποίες έτσι και αλλιώς λειτουργούν με ένα συγκεκριμένο τρόπο και επανέφερε και τη σκέψη του για την Κάρπαθο. Με ένα πολύ σαφή τρόπο ο Πρωθυπουργός στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η χώρα μας έχει πολύπλευρη εξωτερική πολιτική, είναι χώρα που το έχει αποδείξει αυτό. Όπως γνωρίζετε εκτός των άλλων υπάρχει τον Δεκέμβρη το ταξίδι του Πρωθυπουργού στη Ρωσία. Η χώρα μας έχει έναν αναβαθμισμένο γεωπολιτικό ρόλο γιατί παίζει ρόλο σταθεροποιητή στην περιοχή αλλά δεν είναι προκεχωρημένο φυλάκιο κανενός”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαντάς.


Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: “Δεν υπάρχει κανένας λόγος, ούτε από την πλευρά των ΑΝΕΛ, να ανακινούνται ζητήματα ή θέματα τα οποία εύλογα προκαλούν προβληματισμούς και αντιδράσεις και επαναφέρουν στη δημόσια συζήτηση τις διαφορετικές προσεγγίσεις που έτσι και αλλιώς έχουμε σε διάφορα θέματα. Νομίζω ότι στη διαδικασία μέχρι να έρθει η συμφωνία, εφόσον και αν κυρωθεί από τη γειτονική χώρα, -και εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύω ότι η συμφωνία και πρέπει να προχωρήσει και εκτιμώ ότι θα προχωρήσει-, υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε να προχωρήσουμε σε αυτά τα οποία έχουν εξαγγελθεί από τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ και θα αποτυπωθούν με τη ψήφιση του προϋπολογισμού. Αυτό είναι το κύριο έργο της κυβέρνησης το οποίο θα προχωρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Όταν και εάν έρθει η συμφωνία στην ελληνική Βουλή εκεί θα είμαστε να τα δούμε”.

Σχετικά με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο κ. Μαντάς ανέφερε ότι “ουσιαστικά αυτό ήταν με την έννοια της επιτάχυνσης της δικαιοσύνης. Δεν νομίζω ότι κανένας πιστεύει στα σοβαρά ότι κανένας σε αυτή τη χώρα, όπου η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, μπορεί να βάλει φυλακή κανέναν από του βήματος. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει, αυτήν εμπιστευόμαστε όλοι”.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του Πάνου Καμμένου στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο, είπε: “Ήταν τουλάχιστον απρεπές, αν κα δεν το άκουσα”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.