Quantcast
Χρυσοβελώνη στον Realfm 97,8: Υπήρξε μια εκτόνωση και συνεχίζουμε ενωμένοι - enikonomia.gr
share

Χρυσοβελώνη στον Realfm 97,8: Υπήρξε μια εκτόνωση και συνεχίζουμε ενωμένοι

δημοσιεύτηκε:

«Στο υπουργικό συμβούλιο έγινε μιας ειλικρινής συζήτηση καθώς όπως καταλαβαίνετε όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και μια διαφωνία είναι καλό να το συζητάει κανείς. Για εμένα έχει σημασία το δια ταύτα. Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν την κυβέρνηση και βεβαίως δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουμε πρόταση μομφής εάν και εφόσον έρθει στη Βουλή από τη Νέα Δημοκρατία. Αυτό κατέστη απολύτως σαφές από τον Πάνο Καμμένο και από εκεί και πέρα συνεχίζουμε το κυβερνητικό έργο που είναι εξαιρετικά πλούσιο» τόνισε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Γιώργου Ψάλτη και του Δημήτρη Καμπουράκη η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Η διαφωνία για τη Συμφωνία των Πρεσπών ήταν γνωστή και δεν ανέκυψε τώρα. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί πρώτα η διαδικασία στη γειτονική χώρα και εάν και εφόσον έρθει στη Βουλή θα εξεταστεί το θέμα κατά την άποψη μου. Πάντοτε στην πολιτική οι αποφάσεις λαμβάνονται με βάση τα δεδομένα της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου. Οι ΑΝΕΛ έχουν μια πάρα πολύ σαφή θέση στο θέμα της ΠΓΔΜ, παρά το γεγονός ότι δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Οι μόνοι που δεν είναι σαφείς είναι στη ΝΔ. Άλλα λένε εντός και άλλα λένε εκτός» σημείωσε η υφυπουργός Εσωτερικών.

«Θεωρώ ότι το θέμα έκλεισε. Σε όλες τις συνεργασίες υπάρχουν και κακές στιγμές. Το θέμα είναι τα προβλήματα να συζητούνται. Υπήρξε μια εκτόνωση και συνεχίζουμε ενωμένοι με στόχο την πορεία του κυβερνητικού έργου» είπε ακόμα. Σύμφωνα με την κ. Χρυσοβελώνη «η κ. Κουντουρά είπε ότι θα ψηφίσει κατά συνείδηση. Όσον αφορά τον κ. Κουίκ έκανε πολλές θετικές αναφορές στον Πάνο Καμμένο, στην πορεία των ΑΝΕΛ και στον πόλεμο που έχει δεχθεί το κόμμα μας. Ο καθένας επιλέγει το πως θα τοποθετηθεί». «Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι το Α και το Ω. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ανακουφιστεί η κοινωνία. Πρέπει και θα συνεχιστεί η συνεργασία μας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εάν, όταν και εφόσον έρθει η Συμφωνία τότε θα μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα» τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη αναφορικά με τους υψηλούς τόνους ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Νίκο Κοτζιά.

Για το plan B που αναφέρθηκε στις ΗΠΑ ο Πάνος Καμμένος η υφυπουργός Εσωτερικών ανέφερε πως «ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατέστησε σαφές ότι το plan B δεν έγινε κατά την συζήτηση θεμάτων που αφορούσαν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο Πάνος Καμμένος δεν παύει να είναι πρόεδρος ενός κόμματος. Εξήγησε σε ποιο πλαίσιο έγιναν αυτές οι συζητήσεις και βεβαίως είπε σαφέστατα ότι “το έχω προτείνει αλλά δεν έγινε αποδεκτό από τον Πρωθυπουργό”».

«Εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθεί στη Βουλή ένα νομοσχέδιο το οποίο βάζει την ισότητα σε όλα τα επίπεδα της ζωής αυτής της χώρας» είπε η κ. Χρυσοβελώνη ενώ κατέληξε λέγοντας πως «πλέον θα συνδέονται όλα τα ληξιαρχεία με τα δημοτολόγια όλης της χώρας».

Ακούστε το ηχητικό


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.