Quantcast
Χαρακόπουλος: Όσο παραμένει στην εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι δράστες των επιθέσεων θα συνεχίζουν ακάθεκτοι το “έργο” τους - enikonomia.gr
share

Χαρακόπουλος: Όσο παραμένει στην εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι δράστες των επιθέσεων θα συνεχίζουν ακάθεκτοι το “έργο” τους

δημοσιεύτηκε:

“Οι “συλλογικότητες” του περιθωρίου εξακολουθούν αμέριμνες να χτυπούν ξένες πρεσβείες, εξευτελίζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και αμαυρώνοντας διεθνώς την εικόνα του ελληνικού κράτους. Σειρά αυτή τη φορά είχε η πρεσβεία του Καναδά”, αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, βουλευτής Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Καναδά .

“Την ίδια ώρα, η νέα δυαδική πολιτική ηγεσία του κατ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ακόμη συσκέπτεται για το πώς θα αντιμετωπίσει τους “Ρουβίκωνες”, ενώ ειδικά η κ. Παπακώστα ακόμη ψάχνει τη διεύθυνση που θα στείλει το λογαριασμό για τις ζημιές. Στην ουσία, όμως, πίσω από τους ψεύτικους λεονταρισμούς, ακολουθείται σταθερά η “στοργική” πολιτική προς τους κουκουλοφόρους βανδάλους που εγκαινίασε ο κ. Τόσκας”,πρόσθεσε ο κ. Χαρακόπουλος.

“Ως εκ τούτου, είναι βέβαιο ότι όσο παραμένει στην εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι δράστες των επιθέσεων αυτών θα συνεχίζουν ακάθεκτοι το “έργο” τους”, καταλήγει στη δήλωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.