Quantcast
Δρίτσας στον Realfm 97,8: Δεν δεχόμαστε ο Πάνος Καμμένος να λειτουργεί με διαφορετική πολιτική στάση και διαχείριση εθνικών ζητημάτων - enikonomia.gr
share

Δρίτσας στον Realfm 97,8: Δεν δεχόμαστε ο Πάνος Καμμένος να λειτουργεί με διαφορετική πολιτική στάση και διαχείριση εθνικών ζητημάτων

δημοσιεύτηκε:

“Κανένας μας δεν επιθυμούσε και δεν επιθυμεί να είναι εκτός κυβέρνησης και εκτός της ευθύνης για το υπουργείο Εξωτερικών ο Νίκος Κοτζιάς”, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Ελένη Καλογεροπούλου.

“Το γεγονός ότι ανέλαβε ο Πρωθυπουργός αυτή την ευθύνη, τουλάχιστον ως προς τη βασική κατεύθυνση της εξωτερικής πολιτικής, αποτελεί μία ισχυρή εγγύηση. Η απουσία του Νίκου Κοτζιά είναι μία αρνητική εξέλιξη, δεν υπάρχει αμφιβολία” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δρίτσας και πρόσθεσε:

“Δεν επέλεξε ο Πρωθυπουργός και κανένας από την κυβέρνηση για το ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στον κ. Κοτζιά και στον κ. Καμμένο. Αυτό το δίλημμα δεν θελήσαμε ποτέ να το βάλουμε στους εαυτούς μας και να το αποδεχτούμε και άρα δεν ετέθη ποτέ επί της ουσίας με τέτοιο τρόπο. Η πραγματικότητα είναι ότι μία αντίθεση Κοτζιά – Καμμένου έπρεπε να οδηγηθεί σε μία συνεννόηση και σε μία καταλαγή. Ο Πρωθυπουργός νομίζω ότι πολύ σωστά αυτό έπραξε και αυτό επεδίωξε. Ζητήματα που αφορούν την ευαισθησία του κάθε πολιτικού προσώπου δεν μπορεί παρά να είναι σεβαστά”.

“Έχουμε πει με όλους τους τρόπους ότι σεβόμαστε απολύτως έναν πολιτικό αρχηγό όπως είναι ο Πάνος Καμμένος ως Πρόεδρος των ΑΝΕΛ στις όποιες προγραμματικές ή άλλες θέσεις του, τις οποίες δεν ανακάλυψε τώρα με έναν τακτικισμό όπως κάνει η ΝΔ ή το ΚΙΝΑΛ, αλλά τις είχε πάντα. Το σεβόμαστε αυτό και το εντάσσουμε στη διαχείριση των αντιφάσεων της πολιτικής αλλά δεν δεχόμαστε ο Πάνος Καμμένος να λειτουργεί υπό την ιδιότητά του ως υπουργός Εθνικής Άμυνας με διαφορετική πολιτική στάση και διαχείριση εθνικών ζητημάτων. Αυτό αποσαφηνίστηκε και νομίζω ότι τις προηγούμενες μέρες που ήταν όντως δύσκολες έληξε” σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.