Quantcast
Αυγενάκης στον Realfm 97,8: Η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη στον κ. Τσίπρα - enikonomia.gr
share

Αυγενάκης στον Realfm 97,8: Η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη στον κ. Τσίπρα

δημοσιεύτηκε:

“Η εικόνα της κυβέρνησης είναι θλιβερή. Ο κ. Τσίπρας ενεργεί εκβιαζόμενος αλλά και ανίσχυρος” δήλωσε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Αφού έχει προηγηθεί ένα ξεκατίνιασμα δύο κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης, του κ. Καμμένου και του κ. Κοτζιά. Αφού έγιναν όλα αυτά απέπεμψε τον υπουργό με τον οποίο συμφωνούσαν” ανέφερε.

“Ο κ. Κοτζιάς ήταν υπουργός με την έγκριση και με απόφαση του κ. Τσίπρα. Εν θερμώ δεν γράφεις έννεα σελίδες επιστολή παραίτησης. Εν θερμώ κάνεις μια δήλωση ή λες μια κουβέντα” σχολίασε.

“Ούτως ή αλλως η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει, αν θα είναι οι εθνικές εκλογές πριν τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές ή αμέσως μετά, νομίζω τα πράγματα έχουν πάρει την πορεία τους. Νομίζω η κυβέρνηση αυτή είναι σε αποσύνθεση, είναι σε αποδρομή. Η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη στον κ. Τσίπρα, δεν τον παρακολουθεί, δεν τον εμπιστεύεται και από την άλλη θεωρεί ότι αυτός είναι ένας κακοστημένος θίασος με πρωταγωνιστές χιλιοπαιγμένους και εξαιρετικά φθαρμένους. Αυτή η εικόνα της κυβέρνησης έχει τα χαρακτηριστικά μιας πολιτική συμμορίας που είναι αγκαλιασμένη στην καρέκλα και κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία. Αυτή τη στιγμή, οι εκλογές θα γίνουν αργά ή γρήγορα. Η πορεία είναι τέτοια που δεν αλλάζει το κλίμα. Ο κ. Τσίπρας θα τιμωρηθεί στις εκλογές τόσο για τα ψέματα που έχει πει και την εξαπάτηση που έχει κάνει στους Έλληνες πολίτες, αφετέρου γιατί έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία να λειτουργήσουν οι θεσμοί και να υπάρχει ένα κράτος δικαίου, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.