Quantcast
Κεγκέρογλου στον Realfm 97,8: Όλα στο φως και για όλους - Να τιμωρούνται παραδειγματικά αυτοί που βάζουν το δάχτυλο στο μέλι - enikonomia.gr
share

Κεγκέρογλου στον Realfm 97,8: Όλα στο φως και για όλους – Να τιμωρούνται παραδειγματικά αυτοί που βάζουν το δάχτυλο στο μέλι

δημοσιεύτηκε:

“Όταν η Δικαιοσύνη κάνει καλά τη δουλειά της είμαστε όλοι καλά. Για αυτό εμείς έχουμε πει όλα στο φως και για όλους”, είπε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, σχετικά με την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Δημήτρη Καμπουράκη και Ελένη Καλογεροπούλου.

“Όλα στο φως για όλους γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη… Το θέμα είναι πώς θωρακίζεται η Δημοκρατία, πώς θωρακίζεται το σύστημα ούτως ώστε με πλήρη διαφάνεια αυτά να μη συμβαίνουν. Και για να μην συμβαίνουν υπάρχει και ένας άλλος τρόπος, να τιμωρούνται παραδειγματικά αυτοί οι οποίοι βάζουν το δάχτυλο στο μέλι”, σημείωσε ο κ. Κεγκέρογλου και πρόσθεσε:

“Όταν δηλαδή τώρα έχουν βγάλει έξω τον Άκη οι σημερινοί κυβερνώντες επειδή έκανε μία δήλωση ότι ‘δεν έχεις τίποτα άλλο να ψηφίσεις μόνο ΣΥΡΙΖΑ τη σημερινή εποχή’ και επειδή η ομάδα του είναι στο ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό τον κ. Κοτσακά, δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα για να πούμε ότι αυτοί οι οποίοι βάζουν το δάχτυλο στο μέλι τιμωρούνται και υπάρχει η Δικαιοσύνη για αυτούς”.

“Η κηλίδα αφορά τον Παπαντωνίου και προφανώς θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά, εφόσον αποδειχθούν όλα αυτά τα οποία λέγονται γιατί μην ξεχνάτε ότι είναι προφυλάκιση. Η Δικαιοσύνη να κάνει ανεμπόδιστη το έργο της και χωρίς πολιτικές κατευθύνσεις. Να εξεταστούν και όλες οι περιπτώσεις για παρόμοια θέματα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.