Quantcast
Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Πίσω από το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κρύβεται ρεμούλα και μίζα - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Πίσω από το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κρύβεται ρεμούλα και μίζα

δημοσιεύτηκε:

“Είναι ψεύτες, κλέφτες και συκοφάντες σε αυτή την κυβέρνηση. Άρα, μη μας λένε τώρα για ηθικά πλεονεκτήματα και για Γιάννο και για Άκη. Όταν θα τους ψάξουμε θα δούμε τι κάνει ο καθένας”, είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Ελένη Καλογεροπούλου.

“Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πίσω από το δήθεν ηθικό τους πλεονέκτημα κρύβεται ρεμούλα και μίζα. Δεν έχω καμία αμφιβολία και αυτά θα φανούν” σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Σχετικά με την προφυλάκιση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανάφερε μεταξύ άλλων ότι “το παλιό πολιτικό σύστημα ζει και βασιλεύει. Ο κ. Κοτσακάς είναι στο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γκότσης Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο κ. Καψώχας στην ΕΡΤ, ο κ. Κουρουμπλής, η κ. Τζάκρη… Προφανώς ο κ. Καψώχας είναι επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Γιάννου Παπαντωνίου είναι το κεντρικό πρόσωπο στην ΕΡΤ. Εάν έχει απορίες ο ΣΥΡΙΖΑ αν έκλεβε ή πως έκλεβε ή αν δεν έκλεβε ο κ. Παπαντωνίου δεν έχει παρά να ρωτήσει τον πιο στενό του συνεργάτη… Δεν κατηγορώ τον κ. Καψώχα, καλά έκανε και δούλευε και στον κ. Γιάννο Παπαντωνίου και σε όλους τους προηγούμενους του ΠΑΣΟΚ που είναι και τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγορώ τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία. Όταν έχεις μέσα στο κόμμα σου, μέσα στην κυβέρνηση σου, μέσα στην κεντρική σου πολιτική επιτροπή όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ δεν μπορείς να μιλάς για παλιό πολιτικό σύστημα”.

“Ο κ. Καμμένος έκανε δήλωση όπου είπε ‘εγώ δεν είπα γενικά για τον Σόρος και την κυβέρνηση, είπα για μία εταιρεία του Σόρος που συνεργαζόταν με το υπουργείο Εξωτερικών για να βγάζουν βίζες’. Άρα ο κ. Καμμένος κατηγόρησε χθες το βράδυ on camera πια τον κ. Κοτζιά. Αυτό που άλλαξε ο κ. Καμμένος είναι ότι δεν κατηγόρησε το σύνολο της κυβέρνησης αλλά κατηγόρησε μόνο τον κ. Κοτζιά… Ο κ. Τσίπρας, τώρα που άκουσε τον υπουργό του να λέει ότι υπάρχει μία εταιρεία του Σόρος που έβγαζε παράνομα βίζες με το υπουργείο Εξωτερικών, όχι μόνο ως Πρωθυπουργός αλλά και ως υπουργός Εξωτερικών, δεν υποχρεούται να ερευνήσει αυτή την καταγγελία του υπουργού Εθνικής Αμύνης του; Η Εισαγγελία δεν είναι υποχρεωμένη να καλέσει τον Καμμένο και να ρωτήσει ποια είναι αυτή η εταιρεία του Σόρος που έβγαζε παράνομα βίζες με τον Κοτζία;”, διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

“Εάν ο κ. Κοτζιάς ως υπουργός Εξωτερικών έβλεπε στο υπουργείο του να βγαίνουν παράνομες βίζες με τα λεφτά του Σόρος, τότε προφανώς είχε ευθύνη και ο υπουργός. Άρα, τώρα πρέπει και ο κ. Τσίπρας ως υπουργός Εξωτερικών να ερευνήσει τις καταγγελίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας και ο εισαγγελέας να καλέσει και τον κ. Κοτζιά και τον κ. Καμμένο… Για να κρατήσει την καρέκλα ο καλός Αριστερός Αλέξης θα κάνει ότι δεν ακούει για τα εκατομμύρια που σφυρίζουν γύρω του, θα προσποιείται ότι δεν ακούει για τον Σόρος, θα προσποιείται ότι δεν ακούει για τους κλέφτες υπουργούς του γιατί μπροστά στην εξουσία και τα λεφτά δεν τους νοιάζει τίποτα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.