Quantcast
Παπαδημούλης στον Realfm 97,8: Εάν είχαμε βάλει το δάχτυλο στο μέλι θα μας είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια - enikonomia.gr
share

Παπαδημούλης στον Realfm 97,8: Εάν είχαμε βάλει το δάχτυλο στο μέλι θα μας είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια

δημοσιεύτηκε:

Στην προφυλάκιση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Ελένη Καλογεροπούλου.

“Νομίζω ότι το να συμψηφίζει κανείς πράγματα με ευκολία δεν βοηθάει ούτε την αλήθεια, ούτε το πολιτικό κλίμα, ούτε τη σοβαρότητα της πολιτικής αντιπαράθεσης. Με την περίπτωση Παπαντωνίουπρέπει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Ουδείς Έλληνας ή Ελληνίδα, ότι κόμμα και αν ψηφίζει δεν είχε πειστεί ότι μόνο ο Τσοχατζόπουλος ή ο Μαντέλης είχε βάλει το χέρι στο μέλι. Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται στην πολιτική ζωή είναι τώρα που βγήκαμε και από τα μνημόνια και έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά αυτά που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία, ανάμεσα τους και η διαφθορά, είναι μία συμμαχία εντίμων που θα κάνει όλες εκείνες τις τομές οι οποίες είναι απαραίτητες για να ορθοποδήσει η χώρα και για να μην έχουμε ξανά τα ίδια” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε:

“Επειδή υπάρχει ένα μεγάλο έλλειμμα εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα, τους θεσμούς, τη Δικαιοσύνη, νομίζω ότι πρέπει να αποφεύγουμε μία λογική να βλέπουμε τα πράγματα με χρωματιστά γυαλιά… Είναι άδικο, επικίνδυνο και μη πειστικό το να προσπαθεί κανείς να συμψηφίζει αυτά που δεν βοηθούν και που δεν είναι κατά τη γνώμη μου χρήσιμα, με την προφυλάκιση Παπαντωνίου… Δεν μπορεί κανείς να συμψηφίζει γεγονότα με ισχυρισμούς που δεν επιβεβαιώνονται. Τα συμφέροντα που πολεμούν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση Τσίπρα είναι τόσο ισχυρά που εάν είχαμε βάλει το δάχτυλο στο μέλι θα μας είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια γιατί μας έχουν ξετινάξει μέχρι τετάρτης γενεάς”.

“Εγώ αυτό που ισχυρίζομαι είναι ότι αν δεν είχαμε κυβέρνηση Τσίπρα, ο κ. Παπαντωνίου θα ήταν αυτή τη στιγμή να μας κουνάει το δάχτυλο”, ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.