Quantcast
Στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της ΠΓΔΜ για τη νέα αεροπορική σύνδεση με τα Σκόπια - enikonomia.gr
share

Στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της ΠΓΔΜ για τη νέα αεροπορική σύνδεση με τα Σκόπια

δημοσιεύτηκε:

О αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις, Μπουγιάρ Οσμάνι, έρχεται στην Αθήνα μεθαύριο, Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, με αφορμή την καθιέρωση απευθείας αεροπορικής γραμμής Αθήνα-Σκόπια από την Aegean Airlines.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ, «ΜΙΑ», ο Οσμάνι θα έχει συνάντηση με τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ της Ελλάδας, Γιώργο Κατρούγκαλο και στη συνέχεια θα μεταβούν μαζί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, όπου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ θα επιβιβαστεί στην πρώτη πτήση από Αθήνα για Σκόπια.

Η Aegean Airlines από την 1η Νοεμβρίου θα εκτελεί δρομολόγια Αθήνα-Σκόπια και Σκόπια-Αθήνα δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη). Θα είναι η πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια που θα λειτουργήσει και πάλι αεροπορική σύνδεση μεταξύ των πρωτευουσών των δύο χωρών, η οποία είχε διακοπεί το 2003, καθώς η γραμμή είχε κριθεί τότε ζημιογόνος.

Οι πτήσεις Αθήνα – Σκόπια θα εκτελούνται από την Aegean με δρομολόγια της Olympic Air, με αεροσκάφη Bombardier Dash8 – Q400, χωρητικότητας 78 θέσεων. Η διάρκεια της πτήσης είναι 1 ώρα και 15 λεπτά.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.