Quantcast
Μαξίμου: Άλλαξε στάση ο Θεοδωράκης για τη Συμφωνία των Πρεσπών; - Η απάντηση του Ποταμιού - enikonomia.gr
share

Μαξίμου: Άλλαξε στάση ο Θεοδωράκης για τη Συμφωνία των Πρεσπών; – Η απάντηση του Ποταμιού

δημοσιεύτηκε:

Το Μέγαρο Μαξίμου θα περίμενε από τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, και μια απάντηση επί της ουσίας, εάν, δηλαδή, έχει αλλάξει στάση απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών, επισημαίνει σε σχόλιο του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με αφορμή και το δημοσίευμα της Realnews με τίτλο «Αλλαγή γραμμής από το Ποτάμι!».

«Με ενδιαφέρον παρατηρούμε ότι δύο Κυριακάτικες εφημερίδες αφιερώνουν σήμερα τα πρωτοσέλιδά τους στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη και στο ενδεχόμενο να αλλάξει τη στάση του για το Μακεδονικό», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Και συνεχίζει: «Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μας προξενεί ότι ο ίδιος επιλέγει να σχολιάσει, με χιούμορ είναι η αλήθεια, μόνον ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να έχει λάβει ανταλλάγματα προκειμένου να αλλάξει στάση και όχι την ουσία. Ωραίο το χιούμορ, κι εμείς γελάσαμε. Ωστόσο, θα περιμέναμε και μια απάντηση επί της ουσίας. Έχει αλλάξει στάση για τη Συμφωνία των Πρεσπών; Γιατί αν η αφορμή για τη μεταστροφή είναι τα περί εγέρσεως ζητήματος Σλαβομακεδονικής μειονότητας, τότε οι δικαιολογίες θα είναι ακόμη πιο αστείες, ιδίως για όποιον έχει διαβάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και γνωρίζει ότι αυτή είναι που τελειώνει οριστικά οποιαδήποτε συζήτηση περί μειονότητας».

Νωρίτερα, με… χιουμοριστική διάθεση διέψευσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας που τον φέρει να έκανε μυστικά παζάρια με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη και ζήτησε θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ και υπουργείο.

Απάντηση Ποταμιού στο Μαξίμου

Μεσω twitter απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, στο Μαξίμου αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι Κυριακή και είναι λογικό κάποιοι να υπολειτουργούν, ακόμη και στο Μαξίμου. Αν δεν υπολειτουργούσαν πάντως θα γνώριζαν ότι το Ποτάμι εκτός από έξυπνες ατάκες δίνει και ολοκληρωμένες απαντήσεις».

Ο κ. Τσιόδρας παραπέμπει σε ανακοίνωση του Ποταμιού για τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ, αλλά και δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη στη συνάντηση που είχε στο γραφείο του στη Βουλή με τον Βέλγο Πρέσβη Luc Liebaut.

Πηγή: Real.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.