Quantcast
"Βόμβες" Κοτζιά κατά Καμμένου: Πεθαμένοι πολιτικά εκείνος και το κόμμα του - enikonomia.gr
share

“Βόμβες” Κοτζιά κατά Καμμένου: Πεθαμένοι πολιτικά εκείνος και το κόμμα του

δημοσιεύτηκε:

Στη συμφωνία των Πρεσπών και την ανακοίνωση της κίνησης Πράττω μέσω της οποίας καλεί τον Πρωθυπουργό να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος της κίνησης “Πράττω” Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Νομίζω ότι ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι πεθαμένη, νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται γιατί είναι πεθαμένος πολιτικά εκείνος και το κόμμα που είχε φτιάξει. Αυτό είναι το πρόβλημα και προσπαθεί να βρει άκρη. Πιστεύει ότι του φταίει η συμφωνία των Πρεσπών που ξεκίνησε ο αποσυντονισμός του κόμματος του από τη βόρεια Ελλάδα και έχει καταλήξει να είναι σε όλη την Ελλάδα. Σας θυμίζω ότι μία εκλογή προηγούμενη είχε πάρει πάνω από 10%, η τάση δηλαδή της πτώσης του ήταν πολύχρονη και δεν του φταίνε ούτε οι Πρέσπες, ούτε ο Κοτζιάς. Αλλά κάθε άνθρωπος χρειάζεται να του φταίει κάποιος για τα λάθη που ο ίδιος έκανε”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κοτζιάς και πρόσθεσε:
“Εγώ όταν άρχισε να λέει αυτές τις ανοησίες του είπα ο Όμηρος μας έχει διδάξει κάτι πάρα πολύ σημαντικό και είναι καλό να τα διδάσκουμε αυτά και στο σχολείο, ότι δηλαδή πρέπει με μεγάλη προσοχή να επιλέγεις τους φίλους σου, αλλά με μεγαλύτερη προσοχή να επιλέγεις τους εχθρούς σου’. Όπως του είπα δεν κάνει ούτε για φίλος μου, ούτε για εχθρός μου”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.