Quantcast
Λαφαζάνης στον Realfm 97,8: Η ΛΑΕ θα μπει στη Βουλή και με ένα καλό ποσοστό - enikonomia.gr
share

Λαφαζάνης στον Realfm 97,8: Η ΛΑΕ θα μπει στη Βουλή και με ένα καλό ποσοστό

δημοσιεύτηκε:

“Μια παρακμή, δυσωδία, κατάπτωση και κοκορομαχίες αυτό ζούμε, σε ένα πλαίσιο που είναι κοινό για όλα τα κόμματα” δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Νομίζω ότι για τα σκάνδαλα, τα πραγματικά σκάνδαλα στη χώρα, αυτά που έχουν επηρεάσει και καθορίσει την πορεία της μένουν στο απυρόβλητο, στο περιθώριο. Για παράδειγμα, εμείς έχουμε αναδείξει το μεγαλύτερο σκάνδαλο ίσως από καταβολής του ελληνικού κράτους που σημειώθηκε με κυβέρνηση Τσίπρα. Είναι το σκάνδαλο της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης, μέσα σε μια νύχτα, 40 δισ. ευρώ του ελληνικού δημοσίου εξατμίστηκαν. Δεν το καταγγέλλουμε μόνο εμείς. Το καταγγέλλει και το ελεγκτικό συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πλήρης αποσιώπηση στη χώρα” ανέφερε.

“Τυφλός και άχαρος ο αγώνας για την εξουσία που γίνεται. Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η διαφορά τους (σ.σ. ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ)” συμπλήρωσε.
“Τον Αύγουστο του 2015 ψηφίστηκε από κοινού, από όλα τα κόμματα το τρίτο μνημόνιο, είναι το πρόγραμμα που εφαρμόζει η κυβέρνηση Τσίπρα και με μεγάλη συνέπεια θα έλεγα και ακόμα συνεχίζει να εφαρμόζει αυτό το πρόγραμμα” τόνισε.

“Η ΝΔ βάλει κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να μας λέει ποια είναι η εναλλακτική η δικής της επί της ουσίας, που διαφέρει από αυτή που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ποια είναι; Όλα τα μέτρα, ένα προς ένα σχεδόν που εξαγγέλλει ο ένας, τα εφαρμόζει ο άλλος. Αυτό το βιολί γίνεται δυστυχώς έχουμε μια φαρσοκωμωδία που έχει τραγικές συνέπειες για τη χώρα, αλλά δεν μιλάει κανείς” σχολίασε.

“Η ΛΑΕ από τις δικές μας μετρήσεις, βλέπουμε ότι θα μπει στη Βουλή και με ένα καλό ποσοστό και αυτό τα κέντρα το ξέρουν” υπογράμμισε.

Ακούστε το ηχητικό:

P


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.