Quantcast
Το μήνυμα Γιούνκερ για την επίσκεψη Παυλόπουλου στην Κομισιόν - enikonomia.gr
share

Το μήνυμα Γιούνκερ για την επίσκεψη Παυλόπουλου στην Κομισιόν

δημοσιεύτηκε:

Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίου

Αύριο, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, ο ΠρόεδροςJuncker θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στις 12.30 ώρα κεντρικής Ευρώπης.

Ο Πρόεδρος θα έχει στη συνέχεια ένα γεύμα εργασίας με τα μέλη του Κολεγίου των Επιτρόπων. Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη αρχηγού κράτους της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Κομισιόν από την ένταξη της Ελλάδας το 1981. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος Στήριξης Σταθερότητας,

Ο Πρόεδρος Γιούνκερ είχε πει τον Αύγουστο του 2018: “πάντα αγωνιζόμουν για την Ελλάδα ώστε να παραμένει στην καρδιά της Ευρώπης. Καθώς ο ελληνικός λαός αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στην πλούσια ιστορία του, θα βρείτε πάντα σε μένα ένα σύμμαχο, έναν εταίρο και έναν φίλο”, υπενθυμίζει η Κομισιόν.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, με την ευκαιρία της παρουσίας του στις Βρυξέλλες θα συναντήσει, με πρωτοβουλία του Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου, τους ελληνικής καταγωγής ή υπηκοότητας λειτουργούς, ασκούμενους και άλλους εργαζόμενους που υπηρετούν στους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς στις Βρυξέλλες. Προς τιμήν του τέλος δεξίωση παραθέτει η διμερής Ελληνική Πρεσβεία στο Βασίλειο του Βελγίου.

Πηγή: real.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.