Quantcast
Βερναρδάκης για αφορολόγητο: Θα διαπραγματευτούμε με συγκεκριμένα μέτρα-Τι είπε για τις εκλογές - enikonomia.gr
share

Βερναρδάκης για αφορολόγητο: Θα διαπραγματευτούμε με συγκεκριμένα μέτρα-Τι είπε για τις εκλογές

δημοσιεύτηκε:

Ο Νάσος Ηλιόπουλος μπορεί να κάνει την διαφορά στον Δήμο της Αθήνας, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης αναφερόμενος στη υποψηφιότητα του υφυπουργού Εργασίας για το δήμο της πρωτεύουσας.

Μιλώντας τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Η επόμενη μέρα», ο κ. Βερναρδάκης διευκρίνισε, ότι τόσο ο κ. Ηλιόπουλος όσο και η κ. Νοτοπούλου λόγω των υποψηφιοτήτων τους θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση.

Ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας για την κοινωνική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση είπε πως «οτιδήποτε παράγεται πάνω από τις προβλέψεις έτσι θα πρέπει να επιστρέφεται στην κοινωνία είτε με τη επιστροφή των δώρων είτε με κάποιον άλλο μηχανισμό» ενώ τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι το μέρισμα να πάρει μια μόνιμη μορφή στα επόμενα χρόνια και να διορθωθούν οι αδικίες του παρελθόντος».

Μιλώντας για το αφορολόγητο ανέφερε ότι «θα διαπραγματευτούμε με συγκεκριμένα μέτρα» ενώ αναφερόμενος στην οικονομική πολιτική ο κ. Βερναρδάκης είπε ότι «για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια έχουμε ένα προϋπολογισμό ο οποίος δίνει στην κοινωνία αυτό το οποίο πραγματικά παράγει» ενώ επισήμανε ότι με την πολιτική της κυβέρνησης «επανασυγκροτούμε το κοινωνικό κράτος».

Σε ερώτηση για τη διεξαγωγή εκλογών ο κ. Βερναρδάκης είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.