Quantcast
Υπόθεση Novartis: Έρευνα στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη - enikonomia.gr
share

Υπόθεση Novartis: Έρευνα στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη

δημοσιεύτηκε:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη, πρώην προστατευόμενου μάρτυρα και νυν κατηγορούμενου για την υπόθεση της Novartis, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας dikastiko.gr, στόχος είναι ο εντοπισμός εγγράφων κι άλλων ευρημάτων που να σχετίζονται με το σκέλος της υπόθεσης της Novartis που τον αφορά.


Μόλις τρεις ημέρες μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του, ο Νίκος Μανιαδάκης βρέθηκε ξανά στο «στόχαστρο» της Δικαιοσύνης, η οποία προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δέσει την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας που του έχει αποδοθεί. Μεταξύ αυτών είναι και η κατ’ οίκον έρευνα, από την οποία ευελπιστεί στο εντοπισμό στοιχείων που να «δένουν» τα όσα προστατευόμενος μάρτυρας έχει υποστηρίξει, ότι δηλαδή ο Νίκος Μανιαδάκης έλαβε περίπου 120.000 ευρώ για την προώθηση της Νovartis.

Από την πλευρά του, ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Γιάννης Αναστασίου, έχει ήδη δηλώσεις μέσω των υπερασπιστών του στην ανακρίτρια Μποζνίου που χειρίζεται την υπόθεση, ότι είναι στη διάθεσή της προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για τα όσα έχουν γίνει γνωστά.

Πηγή πληροφοριών: dikastiko.gr



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.