Quantcast
Απάντηση Πολάκη στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Είστε προβλέψιμοι - enikonomia.gr
share

Απάντηση Πολάκη στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Είστε προβλέψιμοι

δημοσιεύτηκε:

Απάντηση στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων που κάνει λόγο για θεσμική εκτροπή και ζητά από τον Πρωθυπουργό να αποδοκιμάσει τις τοποθετήσεις του, δίνει μέσω facebook , ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Γράφει προς τους δικαστές ότι «καθίστασθε πλέον προβλέψιμοι» προσθέτοντας ότι έχει καταθέσει αναφορές προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τις υποθέσεις που χειρίζονται οι τέσσερις δικαστές τους οποίους είχε κατονομάσει σε προηγούμενη ανάρτησή του.


Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη :

ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ-ενταύθα

Αξιότιμοι κύριοι

1) διάβασα την ανακοίνωση σας.

2)καθίστασθε πλέον προβλέψιμοι καθώς κάθε φορά που κάποιος θίγει κάτι στη λειτουργία της Δικαιοσυνης μιλάτε για “θεσμική εκτροπή”

3)Πριν βγάλετε την ανακοίνωση ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ πως :Απο τις 31/12/18 έχω αποστείλει ως Αναπλ Υπ υγείας 4 (τέσσερις) αναφορές προς την Εισαγγελία του Αρείου πάγου για κάθε μια από τις υποθέσεις που αναφέρονται στην ανάρτηση ,ζητώντας να υπάρξει ΑΡΜΟΔΙΩΣ ο προβλεπόμενος ΕΛΕΓΧΟΣ καθώς κατά την εκτίμηση μου οι υποθέσεις αυτές ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ .

4 )Εγώ δε μίλησα για “πολιτικό χρόνο” όπως τεχνηέντως αναφέρει η ανακοίνωση σας ,αλλά για ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΟΥΝ !!!

5) Μια που το έφερε η κουβέντα ,πιστεύω πως αναγκαίο θα ήταν η “κλεψύδρα του δικαστικού χρόνου ” να ρυθμιστεί (για τέτοιες υποθέσεις τουλάχιστον) να μετράει σε μήνες και όχι σε δεκαετίες όπως το παρελθόν (π.χ. ζημενς,c4i,κλπ)

Μετά τιμής

Παυλος Πολάκης αν .Υπ.Υγειας


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.