Quantcast
Απάντηση Γεωργιάδη σε Πολάκη: Είσαι ψεύτης - enikonomia.gr
share

Απάντηση Γεωργιάδη σε Πολάκη: Είσαι ψεύτης

δημοσιεύτηκε:

Ανικανότητα να προστατεύσει την ανωνυμία των προστατευομένων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis καταλογίζει στην εισαγγελία οΆδωνις Γεωργιάδης και προκαλεί μέσω Twitter τον Παύλο Πολάκη να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αποκάλυψε τα ονόματά τους.

«Φυσικά και γνωρίζω πλέον ποιοι είναι οι άλλοι δύο, όπως άπαντες οι ασχολούμενοι με το θέμα τους γνωρίζουν, αφού η Εισαγγελία απέτυχε να προστατεύσει την ανωνυμία τους από ανικανότητα, αλλά ποτέ δημοσίως δεν είπα το όνομα τους και προκαλώ να ανεβάσει ηχητικό που τα λέω ο ψεύτης», αναφέρει σε tweet Άδωνις Γεωργιάδης.

Είχε προηγηθεί tweet του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, όπου μεταξύ άλλων ισχυριζόταν: «Όταν εγώ δημοσιεύω φωτογραφία του Μανιαδάκη, αφού έχει πει ο δικηγόρος του πως είναι πρώην προστατευόμενος μάρτυρας, είμαι «ένοχος για εσχάτη προδοσία κατά του πολιτεύματος». Όταν ο Γεωργιάδης αναφέρει τα ονόματα των άλλων δύο προστατευόμενων μαρτύρων (που δεν τους ξέρει κανείς!), τότε για τα ΜΜΕ της σαπίλας είναι απλώς Πέμπτη».


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.